7 Tahun Sudah ^_^


alhamdulillah.alhamdulillah.alhamdulillah.
15/11/2007 - 15/11/2014

7 tahun sudah
doaku,
semoga hubungan ini sentiasa dirahmati Allah swt
aamiin 

ketika perkahwinan menginjak ke usia 7 tahun
 Alllah hadiahkan kami PERMATA HATI yang dinanti :) 
saya dilahirkan pada 7/2
cik abe dilahirkan pada 22/7
due PERMATA HATI kami sepatutnya pada 7/8/2014
 tapi PERMATA HATI keluar pada 10/8/2014
sesungguhnya angka 7 amat bermakna buat saya..

hari ni genap 3 bulan 5 hari PERMATA HATI kami 
syukur alhamdulillah
Allah izinkan kami untuk merasainya jua :’( :))))))))

terima kasih pada uols yang sekian lama follow blog qasehnyarania, sedia maklum tentang  penantian kami selama ini. terima kasih atas doa yang kalian kirimkan pada kami. 

hanya Allah mampu membalasnya.. 


Previous
Next Post »
36 Komentar untuk "7 Tahun Sudah ^_^"

Tahniah
Moga sentiasa bahagia Ciksu dengan cik abe .. skrg diserikan lagi dengan anakanda tercinta...pasti lebih bermakna
Dugaan demi dugaan mematangkan diri kan?

Asslmkm ciksu.. Happy anniversary.. Allamdulillah.. :)

Selamat ulangtahun perkahwinan buat cik su dan suami.. Semoga kalian berbahagia hingga ke syurga...

tahniah cik sue semoga rumahtangga cik sue bahagia kekal hingga ke jannah

Allahuakbar!!
Alhamdulillah atas setiap kurniaanNya. Moga Allah sentiasa curahkan kasihnya pada kita semua... ameen.. tahniah ciksu.. dah menjangkau 7 tahun, moga dengan kehadiran permata hati menceriakan hidup kalian.. insyaAllah.. doakan y terbaik untuk isma juga ye ciksu...

Tahniah..untuk kelahiran permata hati dah ulangtahun perkahwenan

Tahniah..semoga kekal bahagia hingga hujung usia..

Alhamdulilah hepi anibeseri ciksu sekeluarga. moga terus bahagia sampai syurga sana amin

alhamdulillah... semoga terus berbahagia hingga ke syurga... ameen...

Tahniah... happy anyversery su... semoga kekal bahagia disamping mereka2 yang tersayang

alhamdulillah..seronok kan trobek balik saat baru2 nikah :)

semoga berbahagia hingga ku hujung dunia...

alahai..mudanya cik su n cik abe!

Btw hepi anniversarry buat cik su n cik abe moga sampai kehujung nyawa.

alhamdulillah..tahniah ciksu, moga kekal hingga ke syurga

Alhamdulillah..semoga berkekalan ...dimurahkan rezeki..diberikan anak2 soleh solehah..amin

Alhamdulillah, happy anniversary ciksu.. smoga kebahagian lebih bermakna dgn adanya permata hati. In Sha Allah.

salam ciksu..minta maaf lma xmai melawat sini..tahniah! semoga dgn kehadiran org baru dlm kluarga ciksu, ciksu makin happy n jgn susah hati lgi tau^^

Alhamdulillah tahniah ciksu! Allah mendengar doa ciksu.. happy anniversary

Alhamdulillah. Happy wedding anniversary to both of you. Smoga kekal bahagia till jannah.

tahniah...selamat melayari bahtera umah tangga utk fasa yg kedua plak...7 tahun bukan satu tempoh yg singkat tu...byk masam masin manis pahit manis dh lalui kan.....

appy anivasry.... hadiah paling bernilai permata hati tu kan..jga elok2 ek ;p

syukur alhamdulillah..
selamat ulangtahun perkahwinan buat cik su n husband.. lya doakan moga terus tabah bersama mgharungi suka duka. alhamdulillah jugak, sebab cik su diberi kesempatan utk memiliki zuriat sendri.. sama mcm lya.. walaupon seorang. tapi dah amat2 bersyukur..

Slm knl ciksu, tq ya sudi singgah ke blog cipisan lya..tahniah rezki ciksu,moga sntiasa d murahkn rezki buat ciksu sekeluarga

Happy Anniversary Cik Sue & suami.. semoga kehadiran cahaya mata menambah lagi seri dalam hidup kalian berdua... Alhamdulillah..

alhamdulillah..akhirnya penantian selama 7 tahun..saya tumpang gembira

Alhamdulillah...
Syukran syukran...semoga kalian bahgia hingga kehujung nyawa....
Aamiin..

eh kita berkahwin pada tahun yang samalah!
saya juga berkahwin pada 2007
tapi saya hujung tahun =)
happy 7th anniversary! tak lama lagi saya pula...hehe

happy annivesary ciksue,semoga makin bahagia dengan kehadiran permata hati

salam ciksu...
alhamdulillah..
selamat ulangtahun perkahwinan..
semoga berbahgia hingga ke jannah :)

happy anniversary,Cik Su..sorry,lambat wish..moga kekal hingga jannah..;)

Tahniah, Ciksu. Happy anniversary yang ke-7. Kali ni lebih meriah rasanyakan. At last, yang dinanti-nanti sekian lama dah ada dalam pangkuan, di depan mata. We're happy for you too ^_^

Moga cikgu terus berbahagia melayari rumahtangga sampai syurga... :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF