Mini Burger



sesaje buat Mini Burger maklum le hujung bulan kannnn.. menu semestinya yang simple.. 
nengok roti tu dok je situ tak terusik..
memula je rajin dok menekap roti & daging burger tu..
sudahnya tak mampu dah.. 

Mini Burger sekali sumbat masuk mulut je ni. terus kunyah2 :) 

Makan berdua boleh le nak dok menekap buat Mini Burger bagai, kalau ramai2 campak aje seketul2 atas kuali tu haaaa.. kan senang. 

Mini Burger menu berjimat dihujung bulan ^____________________*
boleh la kannnnnnnn...

roti gardenier sapu mentega -masak dalam pemanggang ajaib
daging burger letak seasoning, black pepper sikit -golek juga dalam pemanggang ajaib
tomato & salad
mayonis & sos cili
goreng le kentang.. 

haaaa. senang je kan.. 


Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Mini Burger "

kosalah buat mini ni .. tp seronok jgkkan menarik minat anak² makan ...

hihi...sekali suap je kalau comel gini :)

asalkan kenyang dan berkhasiat QR..boleh je kan..

sekali ngap je tu kan...kecik comel je..heheh

hamboih, gambar tu dah boleh buat berjual dah tu. nampak sedap :D

tak kisah la menu apa...kalau hias cantik2 mesti suka...comey

Hahaha... ini menu orang rajin ni. Menu burger kat rumah saya walaupun besar, main baling je daging burger dalam PA. Lepas tekap roti burger, letak mayo, letak sos, terus ngap. Habis cerita.

Saya pernah ada idea nak jual mini burger macam ni. Khas utk org2 yang makan sikit macam saya pada zaman dahulu. Tapi skrg idea mini burger tu bertukar jd nak jual burger besar sbb skrg dah mkn byk. huhu.

alahaiiii comel nya..presentation menarik!

Simple pun tak apa, Yg penting sedap.. Ye tak?

memang senang aje dengar bunyinya
nak buat aje nak kena tunggu penyakit M hilang...hehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF