Pemakanan Tambahan



bagi uols yang dah lama mengikuti coretan saya di blog ni pasti tahu kan, segala bentuk pil & minuman tambahan yang kami dah cuba sepanjang berusaha untuk dapatkan zuriat sendiri..  

saya ada dapat email yang bertanya tentang usaha kami itu. semuanya saya ada coretkan di sidebar blog ini. tiada rahsia lain yang kami amalkan. hanya itu yang terakhir kami usahakan.. 

kalau uols nak tahu, masa ambil makanan tambahan tu, saya dah cakap sesiap dengan cik abe, andai kata masih belom rezeki kita. saya dah tak nak buat apa lagi. nak rehatkan diri, tak mo pikir sangat pasai ni. kalau diikutkan kami berdua kena ambil SET KESUBURAN SUAMI & ISTERI BIODEX tapi kami memang tak mampu nak ambil serentak SEBAB HARGANYA. JALAN MUDAH SAYA AMBIL EPHYRA. HARGA MAMPU MILIK.
semuanya dengan izin Allah swt. 

bagi yang tengah berusaha seperti kami, teruskan doa, usaha, ikhtiar & tawakal..


Previous
Next Post »
23 Komentar untuk "Pemakanan Tambahan"

bagus sue rajin kongsi maklumat...kite paham kan perasaan pasangan yg lambat dpt zuriat....moga2 mereka pun memenumi sinar bahagia mcm sue dan hubby...dpt timang cahaya mata sendiri...

Alhamdulilah, betul kita kena usaha dulu, doa byk lepas tu baru berserah kan. yang penting usaha jangan pernah putus asa ;)

In Shaa Allah, nti zaza nk try la.

yang penting usaha... doa... tawakal...

ye la..masing2 ada cra dan rezeki tersendiri kan syukur dgn budget yg mampu milik ciksu dapat rezeki zuriat ni dgn izin Tuhan kan

alhamdulillah..perkongsian bersama

apa yang penting berusaha tanpa jemu dan teruskan berdoa kan..inshaAllah semuanya dgn izin Allah

tak sia2 kan usaha cik sue dan cik abe selama ni. menag bererah pada Allah..tapi usaha itu penting.

Alhamdulillah dengan ephyra juga ciksu berjaya hamil kan.. syukur sgt..happy rasa..kita berusaha Allah yg tentukan

Alhamdulillah...
Tanpa rasa penat kalian terus berusaha melabur sedikit wang demi mencapai hasrat untuk mendapatkan cahaya mata..

Tidak salah...itulah yang di galakan pun...usaha , ikhtiar, berdoa dan tawakkal...kini dengan izin Nya jua kalian telah mencapai apa yang kalian mahukan selama ini...

Asslmkm ciksu.. Alhamdulillah.. Kuasa Allah.. Yang pnting kita berusaha kn?

Ayat2 yang bermakna dan mendorong...Moga menjadi peransang buat yang tengah berusaha nak dapatkan zuriat.

yang penting semua yang berlaku tu atas perancangan ALLAH =)

walaupun saya baca entry ni...tapi mata saya tetap attack gambar atas yg dgn dato siti tu..haha

assalamualaikum ciksu..berkat kesabaran dan usaha kalian
alhamdullilah syukur...

Alhamdulillah usaha diikuti doa tawakal akhirnya berjaya dengan izin Allah

Betul tu... Itu hnya sbg usaha...selebihnya Allah yg menentukannya...

amin..alhamdulillah..
asalkan tawakal n usha..
x sia-sia segala usaha cik su n husband..dimakbulkan allah swt akhirnya

Tahniah. Seronok lah bau syurga hari-hari. Tak sabarnya

salam cik su..
alhamdulillah..teirma kasih utk perkongsian.. cik su tak lokek berkongsi amalan pemakanan utk/semasa mengandung..mmg sangat membantu mereka2 yg try to conceive ni..
tahniah cik su

Pnh bc pasal biodex ni.. Tp itulah, mahal bebenor.. Mujur Allah temukan cik su dgn Yg sesuai kan.. Rezeki Allah, apa pun ramai yg tumpang gembira juga..

Alhamdulillah...ephyra serasi dgn ciksu. Yg penting usaha dan doa yg berterusan.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF