Yessssszaaaaa.. selesai sudah..

peace !!!!!!


fuhhhhhhh.. lega sesangat.. 
lapang dada bila selesai balas komen yang tertunggak selama beberapa bulan tu..
selagi tak habis, rasa macam tak syokkkkkk je nak keluarkan entry baru..
bukan apa kang tak menang tangan lagi nak balas jejak..
masa saya agak terhad sekarang ni..
itu pasai saya tak banyak keluarkan entri.. 

tu je la nak habaq
byeee.. 

Previous
Next Post »
25 Komentar untuk "Yessssszaaaaa.. selesai sudah.. "

bila laaaa kami dpt tengok permata hati ciksue ni :)

Kan.. mmg lega sgt.
Lya pom skarang cuba bw gak ni. Bila dh hbs bls jejak komen semua mmg lega sgt...


Biasalah.bila dh ada ank mmg kt kna bjk urus masa anara diri kt n family

Asslmkm ciksu.. Sama la kita.. Hutang bw bnyk sngt.. Xdan blas.

biasalah tu ciksu.. ada anak dah mmg masa terhad. nak uruskan rumahtangga lagi.. pelan2 la ye

hik hik betol tu...kalo x kunjung balas rase besalah je nk update entry baru kan =)

alahai bagusnya..ciknaa memang tak sempat nak balas komen kt blog.cuma sempat bw aje..jgn marah aaa..hihi..

fuyooo..tahniah..tahniah...kerana merajinkan diri membalas semua komen2 hehe

Salam jumaat ciksu,
betul tu.. xseronok kan! zaza pun mcm tu..free mesti singgah hehe

salam cik su..
hehe..kitee faham..
time kasih sbb dlm bizi2 tu sempat jugak balas komen kitee..
sayang cik su...
kisskan baby utk cma yer.. :))

xpe slow2 umi su ;p bb tu perlukan lebih perhatian kan..

Strawberry yg comell... Sama dgn koleksi ank sy juga tu..

takpe kite faham..sibuk dengan baby..:)

Akak pun baru nk mula fasa bw slow2.. sibuk sangat dalam 3 mgu sblm ni..

huhu..nana baru nak merangkak2 blogwalking ni...

Rajin juga Ciksu ni balas jejak dalam pada sibuk dengan baby. Dahlah baru habis pantang. Kalau saya rasa nak rileks je bila dah penat melayan anak.

Tahniah ya, Ciksu...masuk alam baru. Selamat join sekaki dengan kami mak-mak budak nih ^_^

rajin ciksu balas komen..hehe..
strawberi tu ada kat bilik adik lelaki saya..ahahahah

Sya belum settle lg.. Ni masih berjalan² ke rumah jiran tetangga.. Hehe

saya ni pun baru ni dapat balas kembali kunjungan kawan-kawan
komen usah citelah, belum balas lagi =)

Tak per...faham. Bila dah ada anak ni memang masa terhad. Take your time ciksu.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF