Ephyra Skin Bar

Sejak jatuh cinta dengan EPhYRA lebih kurang setahun yang lalu, sekarang, pagi2 wajib minum satu sachet EPHYRA sebelum mulakan tugasan harian.

Maklum le, tugasan harian makin mencabar sejak dah ada si kecik ni. Bila minum EPHYRA waktu pagi, ianya membantu saya untuk lebih bertenaga ^____*

Untuk entry ni saya bukan nak bercerita pasal EPHYRA ye tapi pasai "adik baru" EPHYRA.. 

Korang tahu tak sekarang ni kan ada produk baru tau dari Oceanlife. haa.. ni diaaaaa.. sabun yang sangat ohsem!! 

Ephyra Skin Bar


Baru2 ni saya ‘top up’ stok EPHYRA. Saya beli premium pack EPHYRA 30 sachet. Oh ya, untuk pengetahuan korang, sepanjang pembelian premium pack Ephyra 30 sachet bulan disember ni, korang akan dapat Ephyra Skin Bar secara percuma dari dealer2 yang berdaftar dengan @ephyra2u. menarik kan :D

Alang2 dah dapat Ephyra Skin Bar secara pecuma, maka kena la try test kan. Nak tahu sejauh mana keberkesanannya. Bila dah dapat hasil percubaan maka haruslah berkongsi dengan korang. Ye dak ^_^

Oke, saya guna Ephyra Skin Bar waktu pagi tapi kalau terlupa saya guna Ephyra Skin Bar waktu malam. Nak cuci muka banyak kali pon boleh je tapi memandangkan saya tak da sangat masalah parut jerawat atau jeragat, so, saya kurangkan la. Terlebih cuci muka pon tak bagus juga kan. Hilang minyak aslinya nanti. Lagipon saya duduk rumah je. Jarang nak pakai bedak atau krim muka sangat. Melainkan kalau keluar, baru guna Ephyra Skin Bar ni 2 kali sehari. Pagi dan malam. Haaa.. gituuu :P

Bangun pagi2 terus cuci muka dengan Ephyra Skin Bar. Korang tahu tak, Ephyra Skin Bar ni kan wangi sangattttttt. Di sebabkan wangi sangatttttttt, Ephyra Skin Bar tu saya potong kecik2 supaya mudah untuk guna nanti. Lagi satu dapat berjimat. Hajat dihati nak bagi mak dan cik abe cuba Ephyra Skin Bar juga. Dah la wangi, buih2 pon banyak. Syiokkkk ooooo ;)

Kesannya, setiap kali lepas cuci muka, kulit muka rasa lembut dan yang paling penting kulit muka rasa tegang tau. Ini kena cuba sendiri baru tahu. Best sangat !!!!

cuba korang lihat kandungan Ephyra Skin Bar ni lain dari yang lain tau..
ada glutathione, Bearberry Alpha Arbutin A extract, Fish Collagen, Seaweed, Carrot Extract, Banana enzyme, Rice Bran Oil, Glycerin & Aromatherapy fragrance
patut la wangi semacam. rasa macam nak gigit-gigittttttt je tau. nasib le sabun, kalau tidak.. habis le :)


Kalau korang nak tahu Ephyra Skin Bar membantu menghilangkan bintik2 hitam, menggebu & mencerahkan kulit. Apa yang menarik tentang Ephyra Skin Bar ni ialah dapat melembapkan kulit dan menaikkan seri wajah.. 

Ephyra Skin Bar 
baunya yang wangi
kulit lembut & lembap selepas menggunakannya
sekali guna pasti jatuh cinta
macam saya ^-^


Ephyra Skin Bar belom lagi berada di pasaran tapi pn amiza ambil langkah bijak bagi pengguna cuba dulu. Rata2 testimoni semuanya berpuas hati dengan Ephyra Skin Bar ni. 

Termasuk duta ephyra sendiri, Memey Suhaiza


kalau korang ada masalah jerawat atau parut jerawat harus cuba oke 


masih belum terlambat kalau uols nak dapatkan premium pack EPHYRA 30 sachet sepanjang Disember ni. selagi stok masih ada. cepat ye.

sila hubungi 

no.telefon : 03 - 41417889
handphone : 019 - 3999238
email : info@oceanlife2u.com

atau dealer2 @ephyra2u yang berdaftar 

Tak sabarnya nak tunggu Ephyra Skin Bar berada di pasaran :)
Ephyra Skin Bar coming soon in 2015 !!!

Previous
Next Post »
23 Komentar untuk "Ephyra Skin Bar"

berapa harga ephyra 30 sachets tu ye ...

seriously...minum Ephyra..susu badan jadi banyak....dan pekat...baby minum sikit dah kenyang...Salam Perkenalan dear..

kulit sensative bleh guna tak? rsa mcm nk try jek

kita pun pengguna tegar ephyra :)

Nampak best. Tp sya xsesuai pakai yg jenis sabun².. Nanti gatal² muka..

Wah ciksu mereview skin bar ;)
Ros ada dapat trial skin bar jugak. Menang GA kat ig ephyra. Tapi belum try guna lagi...

Akk dok beli yg trial pack je. Takut x habis klw beli yg kotak besar tu.

Kalau berkesan, tak sia2 la dpt percuma.

untunglah dpt free..bagus juga bagi free utk kasi testing..lepas ni klu ok bley teruskan pakai

Makin berseri2 la QR lepas ni... heheh

Allah.. Wangi sesangat sabun tu.. Rasa mcm nk mkn!.. ;-)

banyak juga kebaikan ephyra ni kan..akak tak pernah cuba pun

Tgh pakai ni skang. Best jer kulit muka sebab lembut ☺

produk ni utk ibu2 sj ker? remaja bleh guna x?
mcm teringin la plak nak try sabun tu...huhu(^^,)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF