Giveaway Special Mama & Bayi bernilai RM 750.00 


pertama sekali nak ucap terima kasih pada penganjur Giveaway Special Mama & Bayi bernilai RM750Pn. Mashitah Mamat kerana sudi menganjurkan giveaway ni. yang paling menarik tentang giveaway ni ialah hadiah2nya. kesemua hadiah2 ni amat bermakna buat ibu2 yang menyusu bayi. macam saya lah kannn :)

alhamdulillah, setelah 6 tahun menanti permata hati, akhirnya Allah izinkan saya untuk bergelar umi pada tahun 2014 :) sesungguhnya perkara yang paling syahdu sekali ialah dapat nyusukan anak sendiri. ALLAH!! memang meleleh ayaq mata saat pertama kali anak pandai nyot-nyot :’(

sekarang ni saya memang direct breastfeeding baby. 
belom pernah cuba guna sebarang pam manual atau eletrik. hajat hati ni teringin le juga nak guna pam2 ni kan.
 seronok betul nengok mommy yang bekerja buat stok Expressed Breastmilk (EBM).
kagum oke!!
 mana la nak tau, kot2 saya boleh dapat 1st prize ke kan.
lepas ni saya sendiri pulak boleh buat stok EBM. pasti seronok kan.
orang kata rezeki anak :D

meh cuci mata nengok hadiah2nya.
kesemua hadiah2nya menyokong sepenuhnya penyusuan susu ibu. 
alhamdulillah :p








tengok!! menarik bukan

kalau dapat salah satu antara hadiah2 ni confirm dapat membantu dan memudahkan mommy2 buat stok EBM kan. alahai, seronoknya kalau dapat kan :) 

giveaway ni berlangsung sebulan tapi saya baru aje terjumpa masa balas jejak ke blog kengkawan. sudahnya saya terlupa link, dok le mencari 2,3 hari.. huhu. pastu semalam masa balas jejak ke blog nanakimie jumpa balik giveaway ni.. hahaha. nampak tak jodoh saya dengan giveaway ni. dah nak buat pastu terlelap. sudahnya malam ni baru berkesempatan nak buat.. mudah2an sempat lagi le melayakkan diri..



Previous
Next Post »
26 Komentar untuk "Giveaway Special Mama & Bayi bernilai RM 750.00 "

gud luck ciksue,hadiah semuanya best2

Betullah hadiahnya menarik betul
Good luck CikSu. Mana tahu ada rezeki baby.

okay selamat meneruskan pemberian... saya tak payah lah... takder baby lagipun jauh ke Sabah ni haaa.... mahal pulak nak menghantarnya

menariknya hadiah..good luck ciksue
saya pun df je anak..pam yg dibeli x guna lagi huhuhu..

gud luck! kot2 bleh buat stok setahun ke kan ;p

Biasa kalau dah jodoh tu ada la rezeki tu. Hadiah dia menarik. Tapi saya taknak la join, takut menang je. Heheh..Good luck ciksu. Takde kena letak gmbr anak skali ke utk masuk contest ni?

Good luck, Ciksu. Moga sangkutlah Ciksu salah satu hadiah yang ditawarkan.

akak doakan sgt2 sue menang...ade rezeki utk dpt hadiah best nieh...siyes best gile hadiahnyer...

akak dulu mase ade bb pun antara org yg rajin mengepam kat opis.... akak pakai spectra 3 jek sbb mase tu mmg pemes spectra 3 nie hheheheeh...

all the best ye sue...in sha Allah rezeki baby 6 tahun tu mane tau kan....

gudluck ciksu.. kalau dpt ni mmg best lah

alahai bestnya kalo dapat....nak nak nak nak gak..huhuhu

Good luck Cik su....
Salam hujung minggu...terima kasih selama ni sudi keteratak bunda...


Walaupun dalam mood istirehat bunda singgah bw n komen rambang ke blog2 kalian...

Asalam kenal blog Etuza ya...harap klik URL blog anda telah tersenarai yang ke 20 ya..done follow blog rania juga..sama-sama follow ya..TQVM

gd luck cik su..harap ada rezeki cik su n baby

moga adalah rezekinya baby ye =)

Meriahnye hadiah dia btw all d best k....;-)

Wah.. bekenanla dengan hadiahnya..meriah tu..selamat berjaya

All the best. Moga ada rezeki ciksu dan permata hati ;)

inshaAllah...moga ada rezeki buat ciksu dan baby,moga berjaya ye

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF