Tudung kanak-kanak


Lelaki ke Perempuan???

Image result for 4 months


10/12/2014
alhamdulillah
we are officially ayah & umi genap 4 bulan :D

Ya Allah swt. 
Jujur sejujurnya daku mengucapkan syukur yang tidak terhingga.
Di atas rahmat dan kurniaanMu. Dengan izin Mu, dengan kuasa Mu Tuhan, maka kami kini berpeluang bergelar ayah & umi, setelah 6 tahun menanti. ulang tahun perkahwinan ke 7 diraikan dengan permata hati tersayang pada 15/11/2014 =_=

alhamdulillah.
inilah wajah2 permata hati kami :)

11/8/2014
hari kedua selepas dilahirkan. masih di hospital. geram tengok bibir & pipi tu. kemerah-merahan. 


12/8/2014
 hari ketiga. dah balik rumah.

13/8/2014
 hari keempat di rumah. acah2 celik mata ^-^
20/8/2014
 rutin harian. sambung lena ^-^
haaa.. permata hati kami ni lelaki ke perempuan ??? 
ada yang kata lelaki, ada juga yang kata perempuan!! mana satu ni..
agak-agak??

ece.. ce.. wah.

 main agak-agak la pulak. saje je kan ciksu ni :D

ppsstt: untuk makluman uols yang belom tahu lagi, actually gambar baby di shoutbox tu bukan gambar permata hati saya tau. itu gambar baby Darwisya. anak jagaan saya satu ketika dahulu. jangan silap erk :) 


32 Comments

  1. alaaaaa.....kompius da...hihi...boy ke girl ni ciksu? :) gambar ketiga namapak mcm girl ^^

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..
    akhirnya diberi peluang oleh Allah utk bergelar ayah n umi. tahniah! sgt hepi utk cik sue. moga kelahiran anak comel ini membawa rezki dan kebahagiaan utk famili kalian. in shaa Allah

    ReplyDelete
  3. Alahai.. Comel.. Sya suka tgk bby.. Tp kalau depan² selalunya jd kaku.. Ntah kenapa..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah....girl ke boy..baby cik sue sangat comey.klik iklan susu marigold utk cik sue

    ReplyDelete
  5. allahh. comelnya anak ciksu. semoga menjadi permata yang bertaqwa kelak :)

    ReplyDelete
  6. comelnya... ye la nampak macam boy... betul ke cik su...

    ReplyDelete
  7. ala..camno nak teka ni sdgkan pic xkuar2 nak tengk baby..geram btul maxis ni!huhu

    ReplyDelete
  8. cairnya aunty tengok awak... comel sayang.......

    ReplyDelete
  9. Opkos la bby girl.. Hehe.. Ciksu nma bby please.. Hehe

    ReplyDelete
  10. congret ciksu..rasanya lelaki..kan kan??

    ReplyDelete
  11. Alololo....comelnya dia. Ikut siapa banyak ni, Ciksu? Ikut ayah ke atau uminya?

    Lelakikah permata hati Ciksu ni? Nampak biru je....

    ReplyDelete
  12. putih nye....muka mcm boy tapi girl kot eh boy kot eh tah la... apa2 pon comel! hehehhe...

    ReplyDelete
  13. amboi ciksu siap teka teki boy ke girl..rasanya boy kot..iye2 je teka.hehe

    suka dpt tgok baby..:)

    ReplyDelete
  14. Alolo.....omeynya.....
    Pakai baju biru mesti boy kan... mcm muka cik Sue ar....

    ReplyDelete
  15. macam boy jer...pakai biru tu clue ke ;)

    ReplyDelete
  16. COmel sangat baby ciksu. Putih, bibir merah. Mcm muka ciksu la.

    ReplyDelete
  17. Alololo...tomeinya. Macam boy jer ni ☺

    ReplyDelete
  18. Nampak macam gegirl... ;)


    Apapun mudah2an membesar dengan sihat :D

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah..permata yang diperolehi..hadiah yang tidak ada tolok bandingnya

    ReplyDelete
  20. Eiii geram tgk bb ni. Pinjam sat boleh x

    ReplyDelete
  21. alahai..
    comeynya... geram sgt tgk baby...

    baby cik su girl kan??

    ReplyDelete
  22. Ciksu..nape teka teki pula ni...Ros ingat gegirl,.. Hihi

    ReplyDelete
  23. Yeayyyyyyyyyyyyy akak dah jumpa entri ini.. lelakikan?? alorrrrrrr Cik Su, xmolah berahsia2

    ReplyDelete
  24. yeayyyyyyy dapat jugak dah tengok baby syurga ni. moga jadi anak yang menyenangkan ummi ayah, yang cintakan Allah dan rasul. amin

    kalau tengok pada kaler baju tu macam baby boy je ehehehehehe

    ReplyDelete
  25. QR..oh! bersalin bulan 8 hari tu ekk.. so skrg dah kuat la utk jaga baby.. Alhamdulillah.. tumpang gumbira.. so bz la skrg ni dgn anak kan.. Tahniah yea QR..

    ReplyDelete
  26. subhanallah..comeynyer dia..baby girl kan ni hehehe.. kawan akak sama mcm ciksu dah kawin 6tahun baru pregnant,bulan feb thn depan akan bersalin..seronok sgt rasanya

    ReplyDelete
  27. lelakilah saya rasa sebab dok tengok warna baju
    tapi tak tahulah...cer begitau =)

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin