Lelaki ke Perempuan???

Image result for 4 months


10/12/2014
alhamdulillah
we are officially ayah & umi genap 4 bulan :D

Ya Allah swt. 
Jujur sejujurnya daku mengucapkan syukur yang tidak terhingga.
Di atas rahmat dan kurniaanMu. Dengan izin Mu, dengan kuasa Mu Tuhan, maka kami kini berpeluang bergelar ayah & umi, setelah 6 tahun menanti. ulang tahun perkahwinan ke 7 diraikan dengan permata hati tersayang pada 15/11/2014 =_=

alhamdulillah.
inilah wajah2 permata hati kami :)

11/8/2014
hari kedua selepas dilahirkan. masih di hospital. geram tengok bibir & pipi tu. kemerah-merahan. 


12/8/2014
 hari ketiga. dah balik rumah.

13/8/2014
 hari keempat di rumah. acah2 celik mata ^-^
20/8/2014
 rutin harian. sambung lena ^-^
haaa.. permata hati kami ni lelaki ke perempuan ??? 
ada yang kata lelaki, ada juga yang kata perempuan!! mana satu ni..
agak-agak??

ece.. ce.. wah.

 main agak-agak la pulak. saje je kan ciksu ni :D

ppsstt: untuk makluman uols yang belom tahu lagi, actually gambar baby di shoutbox tu bukan gambar permata hati saya tau. itu gambar baby Darwisya. anak jagaan saya satu ketika dahulu. jangan silap erk :) 


Previous
Next Post »
32 Komentar untuk "Lelaki ke Perempuan??? "

alaaaaa.....kompius da...hihi...boy ke girl ni ciksu? :) gambar ketiga namapak mcm girl ^^

alhamdulillah..
akhirnya diberi peluang oleh Allah utk bergelar ayah n umi. tahniah! sgt hepi utk cik sue. moga kelahiran anak comel ini membawa rezki dan kebahagiaan utk famili kalian. in shaa Allah

Alahai.. Comel.. Sya suka tgk bby.. Tp kalau depan² selalunya jd kaku.. Ntah kenapa..

Alhamdulillah....girl ke boy..baby cik sue sangat comey.klik iklan susu marigold utk cik sue

allahh. comelnya anak ciksu. semoga menjadi permata yang bertaqwa kelak :)

comelnya... ye la nampak macam boy... betul ke cik su...

ala..camno nak teka ni sdgkan pic xkuar2 nak tengk baby..geram btul maxis ni!huhu

cairnya aunty tengok awak... comel sayang.......

Opkos la bby girl.. Hehe.. Ciksu nma bby please.. Hehe

congret ciksu..rasanya lelaki..kan kan??

Alololo....comelnya dia. Ikut siapa banyak ni, Ciksu? Ikut ayah ke atau uminya?

Lelakikah permata hati Ciksu ni? Nampak biru je....

putih nye....muka mcm boy tapi girl kot eh boy kot eh tah la... apa2 pon comel! hehehhe...

amboi ciksu siap teka teki boy ke girl..rasanya boy kot..iye2 je teka.hehe

suka dpt tgok baby..:)

Alolo.....omeynya.....
Pakai baju biru mesti boy kan... mcm muka cik Sue ar....

macam boy jer...pakai biru tu clue ke ;)

COmel sangat baby ciksu. Putih, bibir merah. Mcm muka ciksu la.

Alololo...tomeinya. Macam boy jer ni ☺

Nampak macam gegirl... ;)


Apapun mudah2an membesar dengan sihat :D

alhamdulillah..permata yang diperolehi..hadiah yang tidak ada tolok bandingnya

Eiii geram tgk bb ni. Pinjam sat boleh x

alahai..
comeynya... geram sgt tgk baby...

baby cik su girl kan??

Ciksu..nape teka teki pula ni...Ros ingat gegirl,.. Hihi

Yeayyyyyyyyyyyyy akak dah jumpa entri ini.. lelakikan?? alorrrrrrr Cik Su, xmolah berahsia2

yeayyyyyyy dapat jugak dah tengok baby syurga ni. moga jadi anak yang menyenangkan ummi ayah, yang cintakan Allah dan rasul. amin

kalau tengok pada kaler baju tu macam baby boy je ehehehehehe

QR..oh! bersalin bulan 8 hari tu ekk.. so skrg dah kuat la utk jaga baby.. Alhamdulillah.. tumpang gumbira.. so bz la skrg ni dgn anak kan.. Tahniah yea QR..

subhanallah..comeynyer dia..baby girl kan ni hehehe.. kawan akak sama mcm ciksu dah kawin 6tahun baru pregnant,bulan feb thn depan akan bersalin..seronok sgt rasanya

lelakilah saya rasa sebab dok tengok warna baju
tapi tak tahulah...cer begitau =)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF