Tudung kanak-kanak


Rezeki 2014 yang tak ternilai !!

dah nak melangkah ke tahun baru, 2015
 tapi baru rasa macam semalam je buat UPT test tu.. 

disember 2013 segalanya bermula
9 bulan membawa perut sikit pon tak terasa cepatnya masa berlalu
malahan rasa
 "eh.. eh.. dah nak beranak kew.."
hahahahaa. 

 semoga membesar dengan berilmu..
 aamiin :) 


kalau dulu blog ini mengisahkan 
"RAJUK JIWA MENANTI PERMATA"
In shaa Allah selepas ini pasti akan saya coretkan kisah permata hati kami di sini
sebagai pencetus semangat bagi rakan-rakan lain yang masih berusaha.. 
saya cuba membantu bagi yang email saya.. sedaya mungkin saya cuba membantu..
mudah-mudahan Allah permudahkan segalanya.. aamiin.. sesungguhnya Allah Maha Mendengar 

inilah permata hati umi dan ayah
senyumannya buat semua orang cair..
bak kata mak mertua
"inilah penawarnya.."

alhamdulillah. alhamdulillah. alhamdulillah :) 
selamat tahun baru



25 Comments

  1. Amboiii. Comeynya diaaa..hihi.. kak sama la kita..mcm x caya permata hati dah ada depn mata..:)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum ciksu..Allah.. comelnya. baby girl ciksu.. semoga membesar dengan sihat dan jadi anak yang solehah. syukur diberi peluang menjadi ibu bapa (",)

    ReplyDelete
  3. dah boleh tukar header blog kot. hihihihi

    selamat tahun 2015 ciksu. eh dah tukar kot. ummi su. moga kebahagiaan milik kita semua selamanya amin

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.... suka tengok ciksu dan permata hati.. bilalah nak bertemu ni.. Ciksu, selamat tahun baru yer. moga tahun 2015 membawa sinar untuk kita semua :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum

    SELAMAT TAHUN BARU 2015

    Bersama-sama lah kita mendoakan kesejahteraan dan kemakmuran bagi seluruh negara dan seluruh dunia. Semoga 2015 ini akan menjanjikan kebahagiaan untuk semua... amin...

    ReplyDelete
  6. comelnyaa diaa. geram tengok :D

    ReplyDelete
  7. ya allah comelnyaa dia. geram tengok :D

    ReplyDelete
  8. semoga anakda kalian membesar dengan sihat dan berakhlak.
    selamat tahun baru.

    ReplyDelete
  9. asslmkm ciksu.. alhamdulillah.. anak, sememangnya anugerah Allah yang tak ternilai..

    ReplyDelete
  10. memang betul2 penawar buat ciksu,suami n keluarga.. Alhamdulillah.. kira tercapai kan azam ciksu tahun lepas..hee

    ReplyDelete
  11. Copy mata cik sue.
    senyuman n gelak tawa ank2 memang penawar duka lara kita

    ReplyDelete
  12. memang inilah penawarnya..Alhamdulillah 2014 yg cukup indah berlalu dengan kehadiran permata hati..:)

    ReplyDelete
  13. Singgah pagi...
    Kesejukan di opis..
    sbb x ramai org mai keje arini..:)

    ReplyDelete
  14. comelnya.. alhamdulillah.. sama2 kita menjaga amanah dari Allah ini ye, cik su..

    ReplyDelete
  15. Comel bambam dia btw selamat tahun baru&salam Maulidur Rasul.....;-)

    ReplyDelete
  16. SELAMAT TAHUN BARU CIKSU.. Smoga dgn adanya permata hati dapat menceriakan lagi kehidupan yg penuh bermakna.

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah dengan rezeki yang sangat berharga..

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah.. pengakhiran 2014 yang indah kan kak!

    ReplyDelete
  19. Anak ni penyejuk mata ibu & bapa.. Lagi² yg dinanti sekian lama..

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah..dah jangan merajuk2 lagi ciksu,dah ada permata hati tu..comey sangat

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah kan cik su
    rezeki cik su dan suami
    ada yang saya kenali, masih mencuba walau sudah belasan tahun

    apapun selamat tahun baru

    ReplyDelete
  22. Hr tu sipi2 je...ni nampak muka da...comel.

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah. Penantian yang berakhir dgn kegembiraan.

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah. Penantian yang sungguh-sungguh berbaloikan, Ciksu. Comelnya dia. Lepas ni bolehlah tempek muka anak kat dalam blog ni. Budak-budak memang jadi penyeri blog kepada mak-mak blogger :)

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin