Rezeki 2014 yang tak ternilai !!

dah nak melangkah ke tahun baru, 2015
 tapi baru rasa macam semalam je buat UPT test tu.. 

disember 2013 segalanya bermula
9 bulan membawa perut sikit pon tak terasa cepatnya masa berlalu
malahan rasa
 "eh.. eh.. dah nak beranak kew.."
hahahahaa. 

 semoga membesar dengan berilmu..
 aamiin :) 


kalau dulu blog ini mengisahkan 
"RAJUK JIWA MENANTI PERMATA"
In shaa Allah selepas ini pasti akan saya coretkan kisah permata hati kami di sini
sebagai pencetus semangat bagi rakan-rakan lain yang masih berusaha.. 
saya cuba membantu bagi yang email saya.. sedaya mungkin saya cuba membantu..
mudah-mudahan Allah permudahkan segalanya.. aamiin.. sesungguhnya Allah Maha Mendengar 

inilah permata hati umi dan ayah
senyumannya buat semua orang cair..
bak kata mak mertua
"inilah penawarnya.."

alhamdulillah. alhamdulillah. alhamdulillah :) 
selamat tahun baru



Previous
Next Post »
25 Komentar untuk "Rezeki 2014 yang tak ternilai !!"

Amboiii. Comeynya diaaa..hihi.. kak sama la kita..mcm x caya permata hati dah ada depn mata..:)

assalamualaikum ciksu..Allah.. comelnya. baby girl ciksu.. semoga membesar dengan sihat dan jadi anak yang solehah. syukur diberi peluang menjadi ibu bapa (",)

dah boleh tukar header blog kot. hihihihi

selamat tahun 2015 ciksu. eh dah tukar kot. ummi su. moga kebahagiaan milik kita semua selamanya amin

Alhamdulillah.... suka tengok ciksu dan permata hati.. bilalah nak bertemu ni.. Ciksu, selamat tahun baru yer. moga tahun 2015 membawa sinar untuk kita semua :)

Assalamualaikum

SELAMAT TAHUN BARU 2015

Bersama-sama lah kita mendoakan kesejahteraan dan kemakmuran bagi seluruh negara dan seluruh dunia. Semoga 2015 ini akan menjanjikan kebahagiaan untuk semua... amin...

comelnyaa diaa. geram tengok :D

ya allah comelnyaa dia. geram tengok :D

semoga anakda kalian membesar dengan sihat dan berakhlak.
selamat tahun baru.

asslmkm ciksu.. alhamdulillah.. anak, sememangnya anugerah Allah yang tak ternilai..

memang betul2 penawar buat ciksu,suami n keluarga.. Alhamdulillah.. kira tercapai kan azam ciksu tahun lepas..hee

Copy mata cik sue.
senyuman n gelak tawa ank2 memang penawar duka lara kita

memang inilah penawarnya..Alhamdulillah 2014 yg cukup indah berlalu dengan kehadiran permata hati..:)

Singgah pagi...
Kesejukan di opis..
sbb x ramai org mai keje arini..:)

comelnya.. alhamdulillah.. sama2 kita menjaga amanah dari Allah ini ye, cik su..

Comel bambam dia btw selamat tahun baru&salam Maulidur Rasul.....;-)

SELAMAT TAHUN BARU CIKSU.. Smoga dgn adanya permata hati dapat menceriakan lagi kehidupan yg penuh bermakna.

alhamdulillah dengan rezeki yang sangat berharga..

Alhamdulillah.. pengakhiran 2014 yang indah kan kak!

Anak ni penyejuk mata ibu & bapa.. Lagi² yg dinanti sekian lama..

alhamdulillah..dah jangan merajuk2 lagi ciksu,dah ada permata hati tu..comey sangat

alhamdulillah kan cik su
rezeki cik su dan suami
ada yang saya kenali, masih mencuba walau sudah belasan tahun

apapun selamat tahun baru

Hr tu sipi2 je...ni nampak muka da...comel.

Alhamdulillah. Penantian yang berakhir dgn kegembiraan.

Alhamdulillah. Penantian yang sungguh-sungguh berbaloikan, Ciksu. Comelnya dia. Lepas ni bolehlah tempek muka anak kat dalam blog ni. Budak-budak memang jadi penyeri blog kepada mak-mak blogger :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF