1+1+1+2+0+1+5=11

selamat hari lahir yang ke 36 buat dato siti
semoga beliau sentiasa di bawah lindunganNya 
aamiin 

semoga dato siti juga akan dimurahkan rezeki untuk menimang cahayamata sendiri..
aamiin


gambar lama je ada,
maklum le baru sekali tu je dapat face to face dengan dato siti
itupon rezeki permata hati..
saat mengandungkan permata hati baru dapat ketemu dato siti
punyalah mengidam sangat khan.. 
sekurang-kurangnya jumpa jugakkan..
alhamdulillah ^_~

erm tahun ni ada lagi tak !  kalau ada nak bawa permata hati jumpa dato siti la..
verangan kan.. 

Previous
Next Post »
17 Komentar untuk "1+1+1+2+0+1+5=11"

Hepy befdsy dato' siti.. smg terus success..

Peminat setia dato siti ciksu ni. Dulu housemate saya masa bujang pun mmg peminat tegar TokTi. Tapi makin lama dah biasa2 je minat dia terhadap TokTi. Tp Ciksu ni masih lagi setia. Betul2 peminat no 1 la ni.

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

wahh ciksu bergambar dengan dato ct :D

Assalamualaikum
singgah sebentar disini
sory sangat2 anum baru masuk kerja hari ini
bz day

moga ada la rezekinya...kot2 kang besar ank ada iras muka tok ti kan...

takpe, mane tau dari angan2 jadi kenyataan

kalau dapat jupe orang yang kite minat best kan..

betul2 peminat dato ct ni.abang kite pun peminat no 1 juga.tp la ni taktau l;a dh kurang fanatik kot.hehe

nanti mana tahu ada rezeki, jumpa lagi Dato CT kan :)

InshaaAllah pasti dpt jumpa datuk siti lagi ni

Hubby Sya dulu masa sekolah minat Sgt Kat siti..tp dulu je la..Skrg x de.dah

Mmg pmint tegar siti ni kn.. Hihi..

kalau boleh bawa permata hati tu why not kan hihihi

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF