Anak Kami ^_*

Ephyra


jangan lupa segarkan diri di pagi hari dengan minum segelas Ephyra dapat memberi tenaga luar biasa. in shaa Allah :) kalau rasa nak mencuba boleh beli ephyra yang trial pack ni dulu. sekotak tu ada 10 peket. tahan 10 hari. kalau nak rasai kesannya yang berganda boleh je minum dua kali sehari. tapi tahan lima hari je la. ihik :’) 

boleh je beli ephyra dengan pihak oceanlife sendiri atau pengedar yang berdaftar.. 
kalau beli ephyra dengan ciksu tak boleh ke ?? 
hahahaha.. boleh kot.. tapi kena tunggu saya jadi pengedar ephyra dulu la gamaknya.. 
doa2kan la ye semoga diberi jalan dan dipermudahkan hendakNya.. aamiin :) 

haa gituu ! 

maafkan saya ye sekiranya membuatkan pembaca dan pengikut blog qasehnyarania ni tertunggu-tunggu... ternanti-nanti kan..
haaaaa ada kew !!!
ada..
 saya tahu... kan.. kan... kan... 
baik ngaku.. mana tau kot-kot ciksu baik hati nak bagi Ephyra ke kan.. :) 
doa-doakan la ye.. 

ramai yang teka anak saya ni LELAKI BUKAN SETAKAT UOLS YANG BACA BLOG NI JE MALAHAN RAMAI SEDARA MARA PON KATA LELAKI.. MAKLUM LE BILA NENGOK FIZIKAL DAN MIMIK MUKA ANAK KAMI PON MEMANG ORANG AKAN KATA LELAKI.. 
nak-nak pulak kebanyakkan baju yang saya beli semuanya general je.. 
itu yang saya suka cer teka... mihmihmih.. 

TETAPI...

 HAKIKATNYA ANAK KAMI ADALAH....


ANAK DARA :) 
16 November 2014
3 bulan ++ 

sekarang mana2 pergi hatta duduk rumah suka pakaikan headband.. so, orang tak tanya dah lelaki ke perempuan.. 
si ayah bengang je.. hahaha.. 
anak rimas katanya... 
anak ke ayah yang rimas !! 

alhamdulillah,
lagi 3 hari genap 5 bulan.. 
tapi bulan ni lambat la appoinment..
nun haaa 21/1/2014
 adoiiiii la.. jenuh menunggu dan dok bilang hari..
gara2 nurse kena posting, tak cukup staff..
selalu check up jam 10:30 pagi
mulai januari kena pergi check up jam 2 petang.. 



Previous
Next Post »
32 Komentar untuk "Anak Kami ^_*"

Subhanallah... comey nyer... permata hati yg d tunggu2 yer...

dah agak dah gegirl.my Thaqif pun orang selalu jer ingat gigirl.

bambamnya pipi diaa. geram tengok :D

biasanya ayah la yg akan nampak rimas... hahaha

alhamdulillah.. semangat sungguh ha! bambam!
kak mad xleh plak minum ephyra time preknen ni, jadi bertambah lesu, lagi rasa mual padahal start minum masa trimester kedua.. baru minum 4 peket cannot go dah.. x larat huhu... sayang je

tu dia kemahin mahal anak dara bik sue.. baru nampak muka penuh hihihihi .. eksklusif ni..

Alahai comey.. zaza sndri pun xboleh nk agak baby boy or girl bila tgok bby yg masih kecik hehe..

hehe..comeiii la ank dara cik su!cam ank sulung akak dlu la masa baby bwk kemana2 org ckp baby boy pdhal ank dara..maybe coz pala botak kot!!!hehe..

Comelnya anak dara ciksu ni. Banyak la ye koleksi headband dia? Hehehe...

alahai comel nyer anak cik su..sebijik macam ciksu...

Assalamualaikum ciksu, comelnya permata hati ciksu ni.. haii anak dara, nak kiss sikit boleh??? hehehhee

a'haaa...baru la nampak gegurl nye...tengok gambar2 sebelum ni confident jer kata anak orang boboy,kan :)

comeyyyyy... yeay anak dara yer.. hihihi.. putih...
moga dipermudahkan ciksu jadi pengedar Ephyra. boleh beli dari ciksu je nanti :)
eh ciksu nak bagi ephyra kan pembaca blog ek?.. Ros nakkkk.. eh, hihihi tak malu kan..

Olololo comel sgt...Alhamdulillah.Geramnya nengok.. :)

cumilnyaa.....tembam pipi tu...

amboi makin bambam dia..comelnya pakai headband..siapa nama ekk baby?

olololo comel anak dara sorang nieh...kemian headband tu hah...nak proofkan anak tu gurl punye pasal ye sue heheeheh..akak pun penah kene dulu mase dayyan..org ingat gulr plak sebab akak simpan rambut die panjang kot hahahahaha...

yeay tak lama lagi dah nak masuk 6 bulan...leh start kumpul resepi mknn baby nie sue...akak excited kalo bab2 baby solid food nie heheheehh

Nak tunggu 6 tahun tu punya la lama.
Bila dah ada kejap je dah 3 bulan ye.

Ala tomey tomey

Akk x leh minum sgt ephyra tu. Bdn cepat kering sbb x cukup air

Alhamdulillah... kemunculan anak dara yang ditunggu2 ramai.. jadi anak solehah ye sayang.. ^^

Alahai, comelnya permata hati Ciksu ni! Geram, geram, geram rasa nak cubit pipi gebus tu tau! Siapa namanya, Ciksu?

Alahai, Ciksu ni memang suka bagi kami ni berdebar-debar meneka. Pandai dia suruh pakai baju biru segala rupanya gegirl. Kalau suruh teka dah tentu tak menang ni!

Ciksu, dua-dua hero akak tu masa kecil semua kata gegirl walaupun dipakaikan seluar dan t-shirt memanjang. Entah pelik juga tang mana yang nampak macam gegirlnya!

Thanks ya Ciksu sebab berkongsi gambar permata hati ni dengan kita semua. Lama dah tunggu tau!

sat je dh besar ye..kemain garang muka tu tak cukup susu ek ;p putih tembam comelll semua ckup ye...

Alhamdulillah...
comel anak dara ciksu.. :)


Mai mai sapa nak beli ephyra dengan MJ pun boleh.. Oppsss terpromot plak..heheee

comelnya baby dah 3 bulan..yelah kan pakai headband lagi nampak ayu, tak penat nak jawab boy ke girl..

5bulan da skrg.. cepatnya masa..comelnya anak dara ciksuu.. geramm

datang jenguk anak Ciksu lagi. hihi.. geram pipi dia lah CIksu. hihihi

Bambam pipi dia eh.. abg Aniq juga lah yg masih kurus.. Aniq pulak org asyik ckp girl.. Skrg dah potong rambut. Baru nampak boy.tp masih ada yg kata girl.. :)

wahhhh
akhirnya dpt juga nengok si dara ni,tembam la hai comeyynya Cik Su oiii..cer bgtau jap nama siapa nih?
tahu x ni aunti ni siap scroll down merata nk cari nk tgk kamu tau.hehehehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF