Atas Permintaan Dan Pertanyaan

jadinya saya jawab di sini sajok, boleh la erk ! 

ini gambar siang tadi
hari cuti memang penuh orang
so, tak mo masuk ambil risiko 
kang tak pasal-pasal bila order pon lambat sampai.. ;) 
berani masuk bila hari bekerja sahaja
dah tentu-tentu tak ramai orang
amacam, bijak tak.

berkaitan entry yang INI
saya pergi Orchid Bistro di Aeon Big, Wangsa Maju.. 
MD  bagitau ada cawangan baru buka di IOI City Mall Putrajaya..

 hampa dah pergi sana ke ? nengok review yang MD buat 
wah !! kemahen tau.. macam-macam ada :) 

Previous
Next Post »
11 Komentar untuk "Atas Permintaan Dan Pertanyaan "

sy x jejak lagi kt mall baru tu...mlsnye rsa sb besar sgt hihi

nak try lah pergi nanti. tengok ciksu makan ritu macam sedapp :D

memang pandai MD kan QR,..nanti ramai yang nak pergi tu,,

ada rezeki bleh la try jauh beno nk ke sana ;)

tak tahu bila boleh pi sana. hihihi

oooo..kt aeon rupanya..
aritu pegi aeon bkt raja, baru terperasan ade gak cawangan orchid bistro ni gak..
adoii..nampak sgt dah lama x pergi..kekekeke

Kat muadzam x de la cik su. Kita makan Kat gerai biasa je.. hehe

Wah... X pnh lagi pergi kedua2tmpt tu...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF