Tudung kanak-kanak


Atas Permintaan Dan Pertanyaan

jadinya saya jawab di sini sajok, boleh la erk ! 

ini gambar siang tadi
hari cuti memang penuh orang
so, tak mo masuk ambil risiko 
kang tak pasal-pasal bila order pon lambat sampai.. ;) 
berani masuk bila hari bekerja sahaja
dah tentu-tentu tak ramai orang
amacam, bijak tak.


berkaitan entry yang INI
saya pergi Orchid Bistro di Aeon Big, Wangsa Maju.. 
MD  bagitau ada cawangan baru buka di IOI City Mall Putrajaya..

 hampa dah pergi sana ke ? nengok review yang MD buat 
wah !! kemahen tau.. macam-macam ada :) 

11 Comments

  1. sy x jejak lagi kt mall baru tu...mlsnye rsa sb besar sgt hihi

    ReplyDelete
  2. nak try lah pergi nanti. tengok ciksu makan ritu macam sedapp :D

    ReplyDelete
  3. memang pandai MD kan QR,..nanti ramai yang nak pergi tu,,

    ReplyDelete
  4. ada rezeki bleh la try jauh beno nk ke sana ;)

    ReplyDelete
  5. tak tahu bila boleh pi sana. hihihi

    ReplyDelete
  6. oooo..kt aeon rupanya..
    aritu pegi aeon bkt raja, baru terperasan ade gak cawangan orchid bistro ni gak..
    adoii..nampak sgt dah lama x pergi..kekekeke

    ReplyDelete
  7. Kat muadzam x de la cik su. Kita makan Kat gerai biasa je.. hehe

    ReplyDelete
  8. Wah... X pnh lagi pergi kedua2tmpt tu...

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin