Ephyra Post A Selfie

alhamdulillah.. 
menang hadiah saguhati ephyra trial pack 
selepas joined Ephyra Post A Selfie Before & After Photo Contest tahun lepas.. 

Ephyra Trial Pack selamat sampai tengah hari tadi.. 
dalamnya ada 10 sachet..


Previous
Next Post »
14 Komentar untuk "Ephyra Post A Selfie"

asslmkm ciksu.. tahniah.. :)
sy pula tgh mencuba.. hihi

menang ephyra tu. tahniah ciksu :D

Haha.. dah nampak cik su dalam gambar tu.. btw,Tahniah..

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt! Dapat FREE EPHYRA SKIN BAR tauuu!!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
IG: ephyratopdealer
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Read more: http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/ephyra-skin-bar-menggebu-dan.html#ixzz3PcoiZzbG

syokkk nye selalu murah rezeki ek aminnn

alhamdulilah murah betoi rezeki ciksu :)

Tahniah ciksue.Ini namanya tejeki dr ephyra. Hehe

Fyda pun teringin gak nak cuba Ephyra ni...tapi bujet tak cukup..mau tak..mahal gak kan harga dia.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF