Tudung kanak-kanak


Kalender 2015

korang dah ada berapa kalender 2015 !

sekarang ni cukup payah nak dapat kalender tahun baru kan. 
kalau nak dibandingkan dengan zaman saya sekolah dulu, mudah aje kot nak dapat kalender baru.

ni haa, nak bagitau.. dah 5 hari masuk tahun 2015 baru hari ni dapat kalender 2015 hahaha. apa pon tak boleh ! 


itu je la nak kabor pong. mihmih. 
senang nak tanda cuti-cuti malaysia nanti

23 Comments

  1. Assalamualaikum ciksu, hahahahaha lawak kan! zaza masih tak dapat kalender huhuhu.. nasib ler kat belakang kalender thun lepas ada tercatit untuk thun baru punya.. nengok ni je la dulu sementara ada org yg baik hati kasi kehkeh. diary sblm masuk thun baru ada pulak.aptb hahahaha.

    ReplyDelete
  2. owhhh ada 4 keping, amik 1, lagi 3 da selmat d bg org ;)

    ReplyDelete
  3. calendar paling win ni...semua ada dalam tu,
    dari keciklah dah kenai calendar ni :)

    ReplyDelete
  4. memang susah nak dapat kalender sekarang ni..kalau dulu zaman kecik2..gi kedai belanja sikit dapat kalender..sekarang ni sampai kalender pon nak dijual..
    saya dapat kalender ihsan dari purchasing dept.

    ReplyDelete
  5. Aah betul la. Susah nak dapat kalendar thn ni.

    ReplyDelete
  6. Haa kan, wawa ade 1 je.. tu pun beli dgn team shaklee wawa..")

    ReplyDelete
  7. mmg susah gak.. tapi akhir2 bulan dis tu rajin g berbelanja.. skrg ada dlm 5 kalender...

    ReplyDelete
  8. walau banyak design kalendar sekarang ni, tapi mesti nak cari kalendar kuda tu jugak. hihihi

    ReplyDelete
  9. tak pelahh ciksu asalkan adoo :d

    ReplyDelete
  10. ada dua...tu pon suh mak poskan ke sabah..sini pon susah nak dpt kalender..

    ReplyDelete
  11. Sya baru² ni dapat lah satu.. Pernah dpt kalendar lain, tp nak yg kuda ni juga.. Sbb sng nak tgk cuti..

    ReplyDelete
  12. akak dapat 2 kalendar besar 2 kalendar kecik..memang susoh pun..kalau tahun lepas tu dapat jugak 5...taun ni puas mencari...

    ReplyDelete
  13. dpt kalender 2015 bln 10 last year.pengurus mayat bg sebab kami byk berurusan.tp skrg ni tgh menunggu kalendar kuda dr hq plak..lg sng nk kira cuti

    ReplyDelete
  14. eca gi beli sendiri kalendar 2015.hahaha..free mmg xde la.haha

    ReplyDelete
  15. meh cik su amik kat umh akak...byk sgt kalendar ni!!!hehe..

    ReplyDelete
  16. akak memang akan dapat free satu kalendar jabatan bagi hehehe

    ReplyDelete
  17. yelah cik su
    saya sampai arini belum ada kalendar

    ReplyDelete
  18. kannn cukup susah nak dapat kalendar dengan sampul duit raya sekarang ni. saya buat kalendar sendiri dalam lappy. guna excel.

    pstt lebih mudah lagi nak tanda cuti2 family day ekekekeke

    ReplyDelete
  19. aida byk kalendar da.
    kat opis ramai pelanggan bagi...
    over da kalendar :)

    ReplyDelete
  20. Untung jugak sejak berjiran dgn uncle dpn rumah tiap2 thn kasi kalendar kuda ni. dpt 8...da agih kat mil & family

    ReplyDelete
  21. Cuma ada tiga je, Ciksu. Satu table calendar untuk letak atas meja pejabat. Dua lagi wall calendar untuk rumah. Cukuplah kot untuk tanda tarikh apa yang patut *_*

    Kalau dulu melambak-lambak calendar sampai kat atas meja ni sampai masuk je 1hb, semua tolak tepi tak pandang sebelah mata pun. Sekarang ni, jenuh dok minta tanpa segan silu. Itupun ini ajelah yang dapat!

    ReplyDelete

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)