Menu Warna Warni

entah mimpi apa minggu lepas.. semua menu pilihan saya warna warni.. sedap pulak makan :) 

nak tengok ke menu warna warni saya tu ?! 
meh sini nak tunjukkan.. 2 menu je.. ada;

APAM NASI


NASI HUJAN PANAS


 memang mengenyangkan.. nak-nak bila buat sendiri kan.. dah lama kot tak berkelintang kelintung di dapur lelama.. buat itu ini.. 
layan anak tekak yang teringin sangat nak makannya selepas tempoh berpantang.

kena tunggu hari cik abe off, baru boleh memasak dengan tenang. hari biasa masak ala kadar sahaja.. sekadar mengisi perut.. 
Previous
Next Post »
26 Komentar untuk "Menu Warna Warni "

rajinye ko sueeeee...dgn anak kecik bagai sempat ajek mengukus apam hah...dgn nasi hujan panas lagi...tapi betul kate sue, buat sendiri, masak sendiri lagi puas hati kan.....menepati citarase tekak....

re : sue ikan bakar tu dekat jalan tanglin...kat area klinik kesihatan tanglin tu.... kat bellami pun akak suke jugak tapi situ panas laaaa ...yg ni redup2 bawah pokok ekekeekekk

apam nasi memang sedapkan QR..acik suka

wah berselera ni klo makan benda byk2 color nih...

ciksu terliur sangat tengok apam tuu. nanti share lah resipi apam tuu. heheh :P

Assalamualaikum ciksu,wah rajinnya. warna warni ni mengundang kelaparan la hehehhe

Apa lagi peluang ke dapur dah ada - mulalah nak buat semua resepi kan

apam tu cantik!

kan syok nya rasa bila dapat duduk lelama lepas habis pantang. nikmat tu memang lain macam hihihhi

sedapnya ciksu kueh apam tu.. kaler2 pun menarik hihi.. nasi hujan panas tu zaza pun dh lama tak buat..kalau mngidam nk makan sgt bru buat hehe..

Pandai buat ns hujan panas je. Apam tu x pandai nak buat

masak sendiri memang puas hati. jimat juga kan. mel duk tempat takde kedai makan ni, dah terbiasa pula tak makan di kedai..hehe

baru nak belajar masak nasi hujan panas ...

Ok, serius nampak menyelerakan :)
Pandai ciksu masak ;D

apam nasi tu akak xpenah dgr n rasa pun!wow,smoga thn baru pun seceria kuih2 yg cik su buat tu,kalerful gitu!hehe..

rajinnay ciksu.. sedap pulak tu menu warna warni tu.. nak rasa...

ermm akak ni pun tak tau sgt nak bagi jalan sue heheheh etapi area jalan cenderasari kat taman rama2 kl ngan kl bird park tuh....

rajinnya ciksu ni masak macam2..sedap!

Adoiii Sue okje udah teringin nak makan apam pulak doh....

menjadi! cantik warna warna klu sy yg buat tak tau la jdi apa ;p

Colorful sungguh.ni memang menu balas dendam lepas habis pantang sungguh.huhu

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF