One Baby World, Taman Permata

Jalan-jalan cuci mata ke One Baby World, Taman Permata, Ulu Klang. sesaja mengisi masa terluang sesambil tu mencari kelengkapan bayi untuk permata hati.

alhamdulillah, dapat apa yang dicari. kemain pilih memilih barang itu ini. tetiba jadi tertarik pulak. first time, kan ! 
seronoknya lain maciam. 

al-maklumlah, kalau sebelum ni masa buat persiapan permata hati belum keluar, sekarang, bila dah keluar kemain la pilih itu ini. kejap kejap bagi cuba itu, kejap kejap bagi cuba ini. sampai naik rimas dah dibuatnya. maaf ye anak, umi excited. hikhikhik. 

pertama kali kw One Baby World, Taman Permata. nasib ada lift. baru seronok nak memborong, kan ! 


haa tu diaa. rambang mata tak nengok keperluan untuk anak2. maciam-maciam ada. pilih aje yang mana berkenan dihati pastu pergi kaunter bayar oke :)



umi just belikan easy drying rak untuk susun botol2 susu. baru sistematik dan tak sakit mata nengok nanti. 

beli juga food feeder. next month permata hati dah boleh diberi makanan pejal, so, food feeder salah satu inisiatif untuk digunakan nanti. 

beli juga botol2 autumnz untuk dibuat stok ebm. seronok pulak bila pump susu untuk permata hati. nak2 bila pump hasilnya sangat mengujakan. baru dapat rasa keghairahan mommy2 bekerjaya pump susu untuk buat stok ebm. memang teruja sesangat.. 

alhamdulillah :) 

Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "One Baby World, Taman Permata"

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF