Orchid Bistro..

Hye.. makan2 Orchid Bistro

nasi + telur + ayam lada hitam 
ini menu saya yang punya

set fish & chip
timun & tomato extra sebab saya kasi bahagian saya punya. 

sekali sekala layan makan di Orchid Bistro. masuk ke sini bukannya apa pon.. salah satu sebab tengok orang tak ramai, comfirm order cepat ni. lagipon memang sesuai sangat untuk kami yang ada anak kecik ni. pastu pilih ruang belakang sekali.. hahahaa.. senang sikit kalau pa pe hal kan..  

bagi saya makanannya sedang-sedang aja tapi saya suka suasananya. boleh la si kecik layan lena dengan nyenyaknya..
ayah umi dapat makan santai-santai.. tak perlu kelam kelibut.. hikhikhik 

Previous
Next Post »
17 Komentar untuk "Orchid Bistro.."

Salam Ciksu :)

Lama sungguh tak mai mari. Sibuklah sikit lepas balik bercuti panjang ni. Semput nak blogwalking *_* Ni dah datang nak baca dan komen berbakul-bakul ler!

Yang ni Orchid Bistro di Wangsa Maju tu ya? Dah buka cawangan lagi Ciksu kat IOI City Mall Putrajaya. Majulah bisnesnya. Akak kalau datang mesti pekena Spicy Sambal Nasi Goreng.

Eh, tahun baru berakak-akak pulak! Ngaku pun dah tua. Hahaha *_*

sedapnyaaa makan makan. heheh :D

semua nmpk sedap!.. ciksu main cak2 erk hehe..

nampak menarik ni..kt mana ye restoran ni?

"OK bagi chance ayah/umi makan santai-santai sekarang. Tunggu saya 5-6 bulan lagi saya pun nak oder fries" - itu kata baby tau bukan kakak hihi...

pandai na umi nabi nye pilih tempat tak sedap blakang kira yg ptg tmpt selesa bb bleh lena lma skit ye ;p

wah best tu..dapat makan dengan tenang..makanan pun nampak best

lapar ekkk.. byk nye makanan, heeee~

tak tunjuk suasana kedai..
saya jarang makan kat luar masa naak kecik..

nmpk biasa je menynya ye..klu sedap apa salahnya repeat mkn sini lg..lg pulak tempat sunyi n selesa buat baby tido dpt la mkn dengan aman

Iya suka kalau makpak dpt makan kenyang2.. hehe ni anak da besar makan pon kelam kabut

Okay dah dpt jawapannya. Makanannya sedang2 saje. Hehehe.

owh nampak menarik jugakla.. tapi, rasanya sedang-sedang je ek?.. hihihi

Tengah lapar, nampak makanan.. rasa nak telan je hp ni.. hehe

ambik tempat blkg2 senang nak bf baby!! hihihi

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF