Air Tak Ada..

alahai, hati ni dah berkobar-kobar nak sediakan solid food buat anak bertuah saya. tetiba hari ni diuji pulak.. air tak ada. huahuahua.. lagi 2 hari je lagi.. harapnya tak berterusan la kan.. katanya ada paip rosak.. dah tengah malam pon belum ada tanda-tanda nak ada air.. lagipon hari ni kan hari ahad.. orang cuti.. siapa nak buat kerja ?

saya ni bukannya apa pon cuma risau je..
buatnya dua tiga hari tak ada air.. habis lah.. 
memang betul-betul potong stim ni.. 

bahan-bahan semua dah siap sedia..
cuma tunggu masa nak dipuri dan adegan suap menyuap je nanti..

eeeeee.. tak sabarnya (^_^)


Previous
Next Post »
13 Komentar untuk "Air Tak Ada.."

memang seksa tak dek air ni kan ciksu ^^

giveaway terbaru akan dilancarkan di blog syira lokman 2 jam lagi..tunggu ! :D

biar takde elektrik klu takde air hoiihhh sgt betabah la....

susahnyaa kalau xde air..semua kerja terbengkalai..

macam senang je..best plok tu..nati leh lah try

huuuuu jenuh takde air ni. memang payah. nak pulak kalau anak kecik time tu perot meragam kerja nak poo poo je huuuu

Memang menagis lah kalau air tak de...tambah ada budak kecik....hiiii rasa dunia gelap gelita kan cik Sue....huhu... Suap nestum dululah cik Sue budak bertuah tu hihi

kalau x de elktrik ok lg.. x de air mmg payah.

xde air ni memang menduga betoi..huhu.

xde air ni memang menduga betoi..huhu.

Wahh ade adegan suap menyuap.. Hihi romantik!

Semoga dipermudahkan buat Ciksu.. Janganlah lama lama air tak ada

Bertabahlah bila tak der air nih. Skang tgh musin panas, memang kena get ready. Takut jadi macam last year.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF