Luahan Kekecewaan :’(

Minta maap la ye, memang tak rajin nak mengarang atau nak bw sekarang ni. tak tau la kenapa !

Salah satunya sebab SAYA STRESSSSSSSSS SANGAT SEBAB TERDELETE FOLDER KE 2 YANG BERTARIKH 13/2/2015. KOLEKSI GAMBAR RANIA SEMASA DI KG BARU-BARU NI DAN SEBELUM2 NI. SEDIH RASANYA. BELUM SEMPAT DI TRANSFER LAGI. NAK DELETE FOLDER LAIN, SEKALI TERDELETE FOLDER ITU. TAK PERASAN. KECEWA SANGAT. ITU YANG MOOD PON KE LAUT ATLANTIK. MENUNG JE DOK MEMIKIRKANNYA :’(

Alasan kedua sebab seronok dok melayan si kecik ni haaa. paling seronok bila suapkan Rania makan. Allah :) umi yang eksaited lebih. anak ok je.. 

Alasan ketiga hutang bw pon masih tersusun cantik menanti giliran.

Aii ciksu, banyak benor alasannya..

Banyak ke ? hahahaaa.... 

Ada lagi ni haa. untuk alasan keempat asyik le dok membelek hp ni. rasanya dah puas godek-godek hp ni,  memang tak ada back up pulak untuk gambar-gambar tu. ini kali kedua kekecewaan saya kehilangan koleksi gambar kesayangan selepas kejadian laptop hilang 2 tahun lepas tu.

 Bukannya apa tau, dalam folder tu ada gambar Rania dengan family kedah di usia 6 bulan. selain itu, ada gambar Rania dengan haiwan-haiwan peliharaan tok wan. 

Bila dipikir positif, memang la boleh ambil semula gambar-gambar tu tapi tetap tak sama. ye la, dah sah-sah la muka baby kan selalu berubah-ubah. so, ada keistimewaannya yang tersendiri di situ. 

Bagi saya setiap gambar ada ceritanya. rasa-rasanya lepas ni memang nak kena buat macam Kak LieyaLatif la kot. buat entry random photos. hahahaha. lebih baik ada dari tak da kan..

In shaa Allah akan dipikirkan kembali. 





Previous
Next Post »
21 Komentar untuk "Luahan Kekecewaan :’( "

Tapi yg paling sedih dan terkilan bila terdelete gambar Rania tu...

Bukan boleh diulang lagi kan:(

stresnya kalau terkena camtu...sabar ye..

Saya penah hampir terduduk bile hard disk xleh nak read..sbb semua gambar anak dr lahir smp umur setahun 3 semua dlm tuh..tp end up nasib baik boleh read tetibe..so saya paham sedih tuh..

assalamualaikum kak. pasal terdelete folder tu kan, kalau pc or laptop mungkin boleh restore balik kalau handphone macam eemmmm hehe. anyway, ada hikmah nye tu kak, banyak sabar ye. ehehehe

http://najlamohayidin.blogspot.com/

takmau sedih sedih ciksu ^^nnati ambik lagi gambar si kecik tuu ^^

Laa, sygnya banyak gmbr hilang. Cepat2 buat photobook ciksu.

nasihat saya... buat satu blog yg private yg boleh dieksess oleh tuan punya blog saja.. lepas tu sumbat semua gambar kat sana... tak payah pilih dulu... dah ready nak update kat blog yg sharing tu... baru pilih... dah habis semua urusan selesai... entri kat blog simpanan tu boleh delete... saya buat begitu insyallah mengurangkan masalah ter ter nih...

alahai kesiannya..tu yg lece pakai HP tu.klu PC k a laptop ada lg dekat dustbin.sabaq he ciksue..OK jugak idea random pictures tu.tak pun kena selalu upload kt lama sosial macam IG la fb,jadi ada backup.hehe..

nmpknya pasni cepat2 la update klu ada gambar rania..:)

Hi,

I would like to let you know that we are selling high
PR Tumblr blogs. I think as a webmaster, you know the importance of
having backlinks from high PR blogs. And you also know how costly it can be to have backlinks to this high PR blogs.


Well I would like to inivte you and take a look
at our offer. At very cheap price, you can have your own high PR
Tumblr were you can use as backlinks to your site.


If your interested, please visit: http://bit.ly/highprtumblr

Thanks

my site ... Cheap High PR Tumblr Blogs

alahai.. mmg sedih sgt ! sabar ye ciksu..

pernah jugak jadi mcm ciksu. memang berhari2 mandom je perasaan huuuu

jgn sedih2 cik su.. take your time....

Laaaa...sayangnya. Memang kena buat back up lah lan. Tak per, jgn sedih².

ala...cian Su...xpa2...lps ni hati2 ckit

Sayang sekali, namun yang sudah biarlha terjadi.

jangan sedih2 dan stress ciksu..takpe la dah terdelete nak buat macammana mungkin ada hikmahNya,mana kita tau kan

itu yg sedih kalau gambar anak hilang..kenangan tuu

Assalamualaikum CIksu.. apa khabar?.. Ros pun lama tak updated blog.. maklumlah balik kmapung CNY.. tapi balik kejap je Ciksu, sebab kena bahagi 2buah kampung kan. hahahha...
Aduhai, sayangnya terbuang semua memori tu..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF