Saya ada geng..

alhamdulillah.. 
pagi tadi biras saya @ Ekin telah selamat melahirkan seorang lagi putera comel.. 
Ehsan dah ada adik.. 

paling tak sangka adik Ehsan sama tarikh lahir dengan Maklang.. yeay.. yeay.. ada geng.. (",) suka sangat-sangat.. kalau ikutkan due date my biras next week.. alhamdulillah Allah permudahkan urusan Ekin.. untuk kelahiran kedua ni Ekin bersalin normal.. masa kelahiran pertama beliau dibedah.. 

tak sabarnya nak balik kuala jumpa baby baru.. next year maklang beli kek kita belah sesama ye baby (:
Previous
Next Post »
17 Komentar untuk "Saya ada geng.. "

Selamat hari jadi buat ciksu dan selamat juga buat biras ciksu tu. Tahniah bertambah anak bertambah rezeki dan bertambah orang yang bakal mendoakan ibu bapa.

wahhh boleh lah celebrate sama sama lepas ni. ^^

Wah taun depan smbut besday sesama la..anak adik ipar yg baru ni pun lahir sama besaday dengan anak adik ipar yg bongsu.mmg bley celebrate sesama jugak taun depan

Amboii nak bg baby makan kek. Hahahah gurau je.. sukanya baby baru lahir

Happy birthday CikSu. Seronok memang kalau birthday sama dgn sesiapa yg ada dlm keluarga. Nak celebrate senang dan meriah.

Ewahh sukanya mak lang dpt anak buah yg sama bday dgn dia. Macam saya pun ada anak buah yg lahir sama tarih dgn tarikh lahir saya. Saya cakap kat mak dia, budak ini jadi anak angkat maksu la.

itu yg dinanti2kan ye ciksu.. boleh sambut besday sama2 hehe. apapun, selamat hari lahir utk ciksu serta tahniah buat biras ciksu dpt anak ke2.

ala..cik su xaci la pasal baby mana mkn kek lg!hehe...selamat hari lahir cik su.

eppy belated bzday ciksu..!! dah ada anak sedara baru yer..

jimatttt beli satu kek je..ti tayang la pic bb tu ek

wahhh ada bau syurga lah kat rumah tu nanti. hihihihi

hepy besday maklang Moga terus diberi kesihatan yang baik berpanjangan, diberkati Allah selalu, dimurahkan rezeki yang banyak, dipermudahkan segala urusan, dan moga terus bahagia sampai syurga sana. amin

Kemain maklang happy.....
Tahniah buat adik ye cik Su.... makin ramai le cucu mak tok

baby baru...jels i..nak bersalin norml juga nanti..insya allah...tahniah utk biras cik su tu ye..

Alhamdulillah..
Ciksu, best sambut birthday ramai ramai ni. Meriah!

sy pun ada sorang yg sama date birthday. mesti jadi tak lupa punya

Tahniah dapat anak saudara baru. Bley celebrate bday sesama.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF