Tahniah buat CTDK

Untuk mengubat kekecewaan yang lara, papepon jom layan gambar ctdk di malam anugerah meletop era 2015. kata peminat setia kan. meh le tepek sekeping dua gambar kenangan. kihkihkih. kang terdelete lagi mangis tak berlagu la jawabnya.

Inilah kelebihannya bila dientrykan segala kenangan yang lepas. buat tatapan di kemudian hari. dapat juga ditatap. sekurang-kurangnya masih ada simpanannya kan. cuma yang tak syioknya bila dientrykan, semua gambar kita akan berada di carian goggle. selagi tak padam, selagi itulah ianya kekal di situ.

 Lagipon bila dipikirkan balik takkan la nak "publish" kesemuanya. kena la juga privasikan. bila diprivasikan gini pulak masalahnya. memang tiada rezeki la jawabnya. sekadar memujuk hati yang lara :’( 



kalau nak diikutkan saya tak berpeluang pon nak tengok live anugerah meletop era 2015 ni memandangkan saya melanggan astro njoi. 104 tak ada dalam senarai siaran. nak dijadikan cerita, kebetulan kredit cik abe masih berbaki sebab cik abe sokmo top up kalau nak tengok siaran sukan. so, lelaju minta cik abe on kan 104. akhirnya dapat juga tengok x_x

rezeki. rezeki. rezeki. on pon semata-mata nak tengok persembahan ctdk. sekali tunggu nun haa, dorang pi letak dikemuncak acara. sabaq je la cik su oii. 


suka benor jehan muse kan dapat laga-laga pipi dengan ctdk. hihihi ;) 



Previous
Next Post »
13 Komentar untuk "Tahniah buat CTDK"

Tahniah buat Dato ct.. menang lagi.

Oh, saya baru je plan nak tukat NJoi. Okay tak ciksu guna Njoi?

akak pun dah lama tak tengok rancangan macam ni..
tapi akak tetap minat ctdk :)

akak pun tak tgk ...esoknye baru layan online hahahaah syok sikit takde iklan...akak skrang kalo drama2 pun layan online je...malas nak tgk iklan...pastu nak tgk direct terus beberapa episod...baru puas gituuu ekekekekke

akak minat tok ti...dulu mase skeolah2 kat buku tulis mesti tampal pic siti heheheeheh

klu CT ni mmg depa suka letak dkt kemuncak. strategi!!!

Tak tgk pon. Sbb kat umah tak der astro ☺

minat sungguh ciksu dgn ct ye,akak pun suka cantik orangnya ct ni

sy tak tgok pun anugerah meletop ciksue sbb kena duty malam..kat opis takdak astro.layan final mentor je la.

tahniah.. tahniah :) hihi.. Ros tak tengok sangat malam tu.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF