Happy 8 Months Old


happy 8 months old my dear 10/4/2015
alhamdulillah sehingga hari ni dapat fully bf baby umi ni. semoga rezeki yang diberikan ini cukup buatmu sayang aamiin

πŸ’πŸ’πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜







Previous
Next Post »
15 Komentar untuk "Happy 8 Months Old"

Ohhhh dah 8 bulan yer Cik Sue. Kejap je okje rasa hihi....Tahniah sebab berjaya fully breastfeed ...

bila naka da baby sendiri ni..huhuhu

sat je ye Rania dh 8 bulan..comel sgt ni dia tenang je tgk dia time tido..

Slm tgahari su.masak ape hr ni.
Bestny tngok bb gurl su tido.nyenyak j.kejap j dia dh 8m. Comell...
Akk bb br nk masuk 6m dan br je start mkn.bf jg.. hihi

Aminnnn...happi 8 months..semoga lebih aktif dan makin bijak

TUP TUP dah 8 Bulan Rania..cepat Sgt dia dah besar.apa perkembangan terkini?dah pandai Jalan ke?hehe

Alhamdulillah..anak.sulung wa dulu bf sampai umur 3 tahun ..tu pun berenti sebab dia dah nak dapat adik..hehehe

8 bulan dah ye rania..nanti bulan 8 kita celebrate birhtday sama2 ye.. birthday auntie sya 15/8 tau..hehe

alhamdulillah..

haloh haloh chumellll..

alhamdulillah kejapnya dah 8bulan..makin gebu raniaa

Alhamdulillah... Kejap je 8 bulan ye..

alhamdulilah dah 8 bulan dah dia. kejapppp je rasa :)

Sekejap ajekan masa berlalu. Saya kenal Ciksu di alam maya sebelum mengandungkan Rania lagi. Tau-tau sekarang dah hampir setahun usia si Rania ni. Eh, saya belum puas tengok gambar Rania betul-betullah :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF