Ke Hospital

lebih kurang 7:45 malam kami pergi hospital. dalam 8:10 malam sampai. tunggu punya tunggu 8:50 malam cik abe di bawa masuk ke wad kecemasan. kena masuk air katanya. 

memula katanya 1 botol je. tak lama lepas tu cik abe message kata kena tambah lagi 1 botol. haaa, sudah. actually, dalam hati dah mula risau. tapi seboleh bolehnya harap dijauhkan la. 

Rania dah mula mengantuk. nak lena tapi tak mo sebab dok nengok ramai kengkawan baya baya dia. ada yang dok berlari, ada yang menangis. tak kurang juga yang demam. 
pastu dok seronok nak gelak juga. gagah je tu. sudahnya saya masuk lepak dalam kereta. pasang ayat mengaji, bagi minum susu teruih lena. sian Rania. dah mengantuk sesangat. 

10:35 malam cik abe message lagi. katanya dah habis kedua botol tadi. nak tunggu check darah pulak. 

lebey kurang 11:36 malam baru selesai semuanya. 

tetiba cik abe call bagitau kata.. 


Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Ke Hospital "

semoga dipermudahkan ciksue..semalam baca yang sup ketam tu dah tak Sedap hati.harapnya ayah rania takda apa2..semoga cepat sembuh. bertabah ye ciksue.setiap ujian dariNYA tanda Allah sayang..Sy doakan ayah rania cepat keluar hospital

Sabar ek...

moga cik abe cpt2 smbuh.jgn stress2 nti susu merudum ok

smoga suami ciksu cepat2 sembuh..

ciik abe kena denggi ke cik su?cik abe call ckp apa lg cik su?xleh tengk pic apa internet slow sgt...

alamakkk nebes lak..cik abe tetibe kol kate ape?..ehh, terjoyah pulak..ngeee..

moga xde yg serious..

waaa...nurse suruh tido spital :)
gurau ye ciksu...btw, madu yang k.sue bg anak minum tu...madu tualang syair timur
(wild forest honey)

semoga en,suami cepat sembuh ye

Ya Allah kena denggi ek...moga cepat sembuh try search cra nk reda kn demam denggi ada kta minum air jus daun betik

sabar ye ciksu..dugaan.moga abah rania cepat sembuh dr denggi

Kak...husband wa pun dah kena denggi tahun lepas...dia keluar dari hospital tengah malam...dia tak sanggup duk hospital...moga husband akak cepat sembuh ya

Rania pun tunggu papa yeh....
Yelah dah mlm tu Cik Sue, mestilah ngantuk

Macam mana keadaan abah Rania sekarang? Harapnya dah makin baik ya.. demam denggi amik masa biasanya, namun kita sama2 doakan moga cepat baik ya..

Bila baca cerita Ciksu dalam entri ni dengan gambar yang ada, teringat pengalaman saya menemani suami ke hospital kerana tercekik tulang ikan siakap. Dalam pulak kedudukannya kenalah buat minor surgery untuk keluarkan tulang ikan tu. Saya dan anak-anak pun ikutlah pergi hospital. Dari pukul 5 petang sampailah ke 9 malam kami ni dok di hospital menunggu....

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF