Rindu Rania ye !


screenshot dari kotak komen di dashboard sebelum dipublish. 

acik ida tercari cari cerita pasai Rania ye. in shaa Allah nanti selepas keadaan baik pulih seperti sedia kala umi buat entry ye. bukan apa.. Rania nak manja manja dengan umi.. maklum la nak BERALIH BULAN. lagi 4 hari Rania dah nak masuk 8 bulan. 

yeay ! yeay !

sebelum tu jemput la singgah blog Acik Ida baca entry tentang percutian Acik Ida ke Negeri Sabah baru baru ni. best tau. tunggu bila Rania dah besar nak ajak umi pergi Sabah la. hari tu ayah dah bincang bincang dengan uncle Raymond tetiba terpaksa cancel sebab ayah kata tunggu Rania sekali la. baru bestttt :) 

mmmmm.. nanti boleh la Rania berkenalan dengan AlvinNoel. anak uncle Raymond. Alvin lahir bulan 6/2014 :-)

Previous
Next Post »
12 Komentar untuk "Rindu Rania ye !"

Rania dah lama tak "menjelma" dekat blog ciksu. Hiksss.

amboi rania pun nak pi bercuti Sabah..best tu!

Ade yg merindui, holiday jgn lupa ole2 tau.....��

Dah nak 8 bulan ye..besar dah dia

OLOH..RANIA DAH NK MSUK 8 BULAN?? YE KE?? RASA CEPAT SGT...

AUNTIE PON BRU SEMPAT NK BW NI... BYK KOMEN2 X PUBLISH LAGI..

hihi ;) ok cik da sabar nk tggu citer Rania ni... best tgk perkembangan bb makin besar makin cerdik

sekejap je.. dh nk masuk 8bulan. tolong kiss utk rania ye ciksu !

dah nak masuk 8bulan ye sue.... alhamdulillah membesar dgn sihat dan bijak rania..... tgu le dpt kaki nanti...jenuh sue mengejar plak ekekeekekek....mcm anak2 akak semua setahun sebulan baru dpt kaki...time tu semput la mengejar...leh kurus laa heheheeheh

rania dah 8 bulan...ohhhh cepat nya masa berlalu..dah bertatih la yek..sebuk nak bangun2.. tak lama lagi berjalan..ooohhhh kena kejar dia...

best p sabah..best lagi kalau rania ikut sekali..mmg best!

besnyer nak bawa rania pi sabah .. akak counting days utk baby akak nak masuk 1 thn this coming 10/4/2015.. hua.. hua rasa sekejap aja masa berlalu , rasa cam baru aje bersalin ..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF