Segmen Bloglist MEI-JUN 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Segmen Bloglist Mei-Jun 2015 by CN


Pencarian bloglist bagi bulan Mei-Jun 2015 di cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 1 April 2015, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 30 April 2015, iaitu tepat jam 11.15 malam. Semua dijemput join.
Syarat-syaratnya :
  • Buat entri bertajuk "Segmen Bloglist Mei-Jun 2015 by CN" 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. 
Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini :



  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Seramai 15 orang peserta akan dipilih untuk masuk dalam bloglist CN untuk bulan Mei-Jun dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog CN ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2015.
SENARAI PESERTA
Kredit untuk Kak Mialiana

Previous
Next Post »
15 Komentar untuk "Segmen Bloglist MEI-JUN 2015"

Semoga berjaya Cik Su...bunda rasa macam nak join...tapi masaalahnya blog Teratak Bunda takde bloglist....

Tak adillah pulak kan...huhu..

semoga berjaya tersenarai ye ciksue

gud luck ek...la awat Ranai bad mood je umi tak bawak jln2 taman kot ;p

* cik sue ti emailkn address ye kt email rydaryna@gmail.com

Terima kasih sebab join Segmen Bloglist Mei-Jun CN, sila semak no. penyertaan di sini yer :
http://www.cekgunorazimah.com/2015/04/senarai-peserta-segmen-bloglist-mei-jun.html

All the best ~~

best je tgk segmen sana sini orang buat, tapi nbak join tu malas sebab nak kena klik macam-macam..haha

Singgah Sini..Datang Dari Segmen Yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn_4.html

Good Luck !!

Assalammualaikum.. puan deeba singgah dari segmen yang sama.. good luck ye..

http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

Salam ziarah dari segmen yang sama:

http://www.mariafirdz.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

All the best and good luck... :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF