Sup Ketam Nipah

Special untuk cik abe. walaupon masakannya tak ada la special mana kan. nak dibuat penawar. semoga baik hendakNya. aamiin.

buat sup ketam nipah ni simple aje. just renehkan air kendian masukkan ketam nipah, serai  atau halia yang telah diketuk ketuk termasuk ketam nipah tadi.tapi saya letak halia dan serai sekali. ketam diketuk ketuk bahagian kakinya juga. 

siap sedia untuk di jamah..



semoga dijauhkan dari segala penyakit yang tak diingini. aamiin.

Previous
Next Post »
10 Komentar untuk "Sup Ketam Nipah "

sup ketam pun bagus untuk denggi

macam mana keadaan nye mkin ok ke?

baru nak bagitau..sup ketam mmg utk kurangkan penyakit denggi..kira nak naikkan darah dia

semoga diberi kesihatan yang bik untuk suami ciksu

Moga masakan isteri menjadi penawar bagi sang suami.... Walaupun simple tp mmg nampak menyelerakan

alhamdulilah senang ciksu dpt ketam nipah. nampak sedap tu :)

sedap tu sup ketam, tapi tak sedap untuk orang yg tak sihat :)

Kalau kena denggi, memang puas makan sup ketam. Katanya ini salah satu ubat paling mujarabkan...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF