I’m Back..

alahai. dari hari tu lagi.. I'M BACK! tapi tak juga berupdatenya.. 
fuh fuhhh lap debu sikit.. walaupon tak ada la tebai mana debunya kan.. rindunya kat blog ni tau !!!

banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sangat nk cerita sebenonya. tapi tak tahu la kenapa rajin beno nk update blog. padahal hari2 buka blog, nengok itu, nengok ini. pastu tutup semula. sindrom mak2 dah sekarang ni kan :p

insyaAllah lepas ni nak cuba jugak update. macam2 nak share tau! sampai tak tahu dah nak mula dari mana. sendiri pening. baru tahuk :)

 anak bertuah kami dah 9 bulan lebih. sekejap je kan. lagi 3 bulan dah masuk setahun. Allah ! cepatnya masa berlalu. 

bulan depan dah nak sambut Ramadhan. uols dah habis ke ganti puasa ?

ok nanti sambung cerita. in shaa Allah. sekarang ni, ceq nak bawa Rania ke Taman Tasik Titiwangsa jap. ngeeeeeeee. 

daaaaaaaaaaaa~
Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "I’m Back.."

takpelah sis..take your time... hihi..nti update lah satu2... cerita buah hati tu jgn lupa update tau..tak sedar dah 9 bln kan... :)

tu la ciksue..cepat seru angin rajin update semula..memang blog ni ada pasang suruh..time takda mood tu memang susah nak keep in track semula..klu rajin 5 entry sehari kluaq.haha tak menahan punya ranjau

Samelah sindrom kita cik sue huhuhuhuhu.... Xtaulah kenapa bkk blog je lps tutup, buntu .... Padahal ade je benda nak cerita.

Welcome bek cik su
dulu saya pun mcm cik su berenti berblogging kejap sebab ank kecik.tp lama2 bila ank dh ad rutin tido yg tetap...time tu la saya update blog.tp nak menghabiskan 1 entry mcm bencinta...berhari2 baru dapat publish

thn ni thn penuh bermakna kan? cik su dpt smbt mothers day ;)

semalam ada nampak entry i'm back ni, jadi ingatkan hari ni buka blog dah ada 4 entry baru lagi.. haha

bukan sindrom mak2 tapi sindrom blogger mcm kita ni. hewhewhew

bila dah banyak hari cuti blog nak mula balik memang beratttttttt sangat kohkohkoh

Tak apa, ambil masa Su...faham sangat..dulu tak sibuk, sekarang sibuk ngn anak bertuah yang semakin besar dan semakin banyak akal tu mungkin...

alhamdulillah...tak perlu ganti puasa lagi untuk tahun lepas

Ye sue.. kejap je kan,sbulan lg insya allah sambut ramadhan lah kita..akk 2 tahun x tinggal puasa.hrp tahun ni pun x tggal..

sila updatekan diri ciksu.nak tahu perkembangan rania

kejap je kan anak dah besar... rasa macam nak lambatkan waktu je..

huhu samo la ambo ni.. kejap ada lama ilang.. hehehe dah besar dah Rania nyer.. enjoy jalan2..

haha..xpe2..slow2 seru mood..lya wak lek wak piss.. bila rsa nk update, update..bila xde mood..usah dipaksa..haha

Jangan ambil masa lama sangat, Ciksu. Nanti lagi susah mood tu nak datang balik. Bila time mood bagus, memang macam-macam kita nak cerita. Cubalah bila takda mood nak aktif berblogging, memang satu apa pun tak tertulis walaupun banyak yang nak dikongsi bersama.

Slowly, slowly tune balik jadual tu. Nanti okeylah. Barulah mood datang semula!

hihi lawaklah Ciksu ni.. dah buat entry i'm back, tapi tak back jugak lagi yer .. takpe Ciksu, dahulukan mana yang penting :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF