Update Suam-suam kuku

alhamdulillah.. lama rasanya tak pot pet di sini. rindu memang rindu. tapi apakan daya masa tidak mengizinkan. hewhew ;)

selepas cik abe discharge, kitaorang balik kampung. kedah dan perak. cik abe sambung cuti. so, bila balik kampung pepaham je la mood nak berblog ni kan. acaner ! memang tak dan. kalau dan pon setakat jenguk 2,3 blog. just baca2 aje. nak ngomen.. mmm.. kim salam. kekadang tu tengah dok baca entry pon boleh terlelap. sedar sedar dah subuh. 

in shaa Allah, kalau tak ada apa apa, esok akan bertolak balik ke kL. selepas hantaq pengantin perempuan ke Sungkai. kebetulan hari ni kenduri sebelah perempuan. sepupu cik abe. so, alang alang esok nak balik, tumpang la sekaki ngekor ke sana. hihihi..

ada banyak kisah yang nak dipatrikan dalam blog ni haa. antaranya kisah Rania sepanjang ayahnya kena warded. Allah ! hanya Allah Maha Mengetahui segalanya. nanti nanti la i karang k. kena ambil mood dulu.. sekarang ni mood tengah kelaut @_@
Previous
Next Post »
24 Komentar untuk "Update Suam-suam kuku "

bila balik kmpg mood nak update ada pun selalu terhalang dengan macam2 perkara kan..sy klu jiwa agak kacau memang selalu tak bermaya nak update,haha..

Tampa ciksue sy pun baru nak pelan2 aktif menaip.sama2 kita tok!hehe

Sama la kita..Sya balik Dr bercuti pun lambat² je update blog.padahal byk benda nak cerita. Slow² he..kitorang ttp ingat cik sue walau x update blog..ttp rajin singgah..:)

Jauhnya rania berjalan time cuti ni.saya x bawa ali dan adik g mana2 pun just kenduri sekitar sini je.x sanggup nk harung jem

Betol tu sue.. kalu sibuk gak satu pun x jadi..hihii.lg2 kalu duk kg.kalu akk pulang umah mak nk btenet x dan..padan duk borak2 ngn adik brdik n mak..

Kalau semuanya sihat dan ok itu dah rahmat besar yang Allah bagi.. insyaAllah moga diberkati dengan kesihatan dan kebahagiaan..

Nati cerita kisah cik rania ya.. dh 9 bulan kan? Cepatnya masa kan.. mesti dh banyak pandai dia tu.. kot2 dah mula hisap jari kaki tu? Hihi

pelan2 ye ciksu..skrg mood tgh cuti..hehe

isma lagi la.. dah bersawang dah.. td br semangat update

Alhamdulillah...huby dah sihat ye.

zaza yg xblik kg pun kdg2 mood kelaut hihihi..

gitulah kan bila balik kampung,,

bile cuti mmg xde mood nak bukak blog kan..sbb kite samaaaaaaaa..time cuti adalah utk family..;D

sy pun kalau balik kg camtu. sms org pun lmbt reply..

sy pun kalau balik kg camtu. sms org pun lmbt reply..

Moga slmt semuanya, sungkai tu tempat Cikna lalu kalau nak balik kg.....;-)

sama la kita mood nk bebelog dh kelaut sgt ;p

yg tak balik kampung nie pn malas hehehehe

Su bunda pun cuti panjang 1st may aritu balik kpg taiping...seminggu..
arwah tok n opah sebelah bapak bunda orang Sungkai..

Sekarang ni tinggal adik2 bapak kat sana...Rumah Pak Mat bunda kat jalan besar lepas sikit dari tol Sungkai tu, depan jalan besar betul2..

Kalau mood cuti tu mmg blog entah ke mana le..kakau time sibuk2 tu lah da idea nak wat entry.hehe

slow-slow sis... klu kt kg mmg takde nya nk update kan...hehe..sibuk sana sini..m kisah Rania mmg di tunggu2...hehe

bila balik kampung memang banyak mood kampung je dalam badan, nk mengarang memang malasssss kihkihkih

kalau balik kg...akak rajin juga update blog,bangun awal2 update hehehe

akak pun cuti panjang juga hari tu adik ipar kawin...

Saya ni kalau hari bekerja je ada mood dengan blog. Kalau di rumah memang tidaklah update blog. Kalau keluar berjalan atau ke mana-mana, lagilah tak ingat blog pun!

Moga mood berbloggin Ciksu cepatlah kembali ya! Sayang kalau blog lama terbiar ni.

tak sabar nak tengok aksi comel Rania :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF