Aktiviti di malam hari

tak pernah kenal penat. ada je aktiviti yang rania nak buat. lepas satu, satu. sabaq je la nengok. nak tergelak pon ada melayannya :) 

mula-mula tolak kerusi pi sana, lepas dah sangkut celah tu, pi cari kerusi lain pulak..


nampak ! nampak !
kemahen la rania dok menolak kerusi tu. dah la berat. punyalah seronok.. bila kita panggil boleh dok "renyeh" tengok kita balik.. 

punya lah jauh ditolak kerusi tu.. sampai ke pintu masuk nun haa.. bila sangkut, mai ambil yang baru. 

sudahnya semua dibiar tersadai di hujung sana.. 


penat tolak kerusi, mai dekat umi minta diisi perut. kenyang je ni la pulak aktivitinya.. 

 membelek majalah. semoga rania rajin membaca sebarang bahan bacaan nanti.. aamiin =) 


salam jumaat.. jumaat kedua di bulan ramadan. alhamdulillah :) 

ps: doakan kami selamat sampai ke kedah ye.. me acihhhhh.. lalalallalalaaaa..

Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Aktiviti di malam hari "

Perut kenyang, badan sihat itulah aktiviti baby Ciksu.
Seronok tengok kan. Cuma kita kena perhati ajelah.
Semakin cerdik semakin banyak idea nak dibuat tau:)

Syok balik kg. Berbuka dpt makan airtangan mak.

HYEEE...AKHIRNYA ! DAPAT JUGA BLOGWALKING..SYIRALOKMAN CUTI SEM :D JOM KE BLOG ..BANYAK GIVEAWAY AND CERITA NAK KONGSI :D

rania..rania.. kemain lasak ye..
*smoga perjalanan ciksu sekeluarga smpi dgn selamat.Aamiin.

kuat nye rania ;) blk kg ke? smga selamat smpi ye...

amboi rania punya aktiviti..habis dipunggahnya kerusi makan rumah.bijak betul..ada je akal dia

aktiviti hakimi juga masa kecik2...hehe

Aktif ye Rania, main tolak tolak kerusi tu. Hihi.
Ciksu, balik kampung yer? Balik dengan cik abe atau berdua dengan Rania je?.. Moga selamat sampai yer... Bestnya dapat bersahur dan berbuka dengan keluarga :)

Salam ramadhan sis..
Selamat berpuasa..

asslmkm ciksu..

haha.. raniaa... raniaaa.. ni kalau jumpa zahra ni agaknya boleh geng ni kan.. sama2 suka 'mengemas'..

bijaknya dia.. menolak2 kerusi yer.. kuat juga tu orgnye...
salam perkenalan.

Blogwalking sini :-

Panduan Lengkap Cara Setup Domain Dot My di BlogSpot

semoga perjalanan pergi dan balik selamat ...

seronoklah rania..
dapat jumpa tok dan tok wan..posa sama2..

rania nak kemas umah la tu ummi.. heheh..

semoga perjalanan ciksu sekeluarga selamat..

Biarkan je..rania tengah belajar nk berjalan..
waktu ali macam ni..saya belikan dia walker (ikut kata org) but...ali x brapa nk duduk.time makan baru masukan dlm walker (walaupun dia ada baby chair) supaya mudah nk suap. most of the time dia belajar berjalan sambil paut pd kerusi

Budak2 aktif ni bagus.. senang nak pantau.. kita sambil2 buat keje pun boleh tahu anak selamat dengan bunyi2 yang dihasilkan. Lagi la dia kreatif sebab bebas meneroka ...

Umur segini memang tengah mencuit hati pun...

mesti rania ada target dekat point akhir dia tu. ntah2 dia nk bukak tombol pintu ajak keluar hihihihi

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF