Anonymous

bukan nak marah atau apa pon. just nak bagitau. hihi. 

blog qasehnyarania kesayangan hamba ni selalu juga dapat komen dari cik anonymous

komen cik anonymous kadang-kadang tu berbentuk soalan. itu yang jadi masalah pada saya. bila nak balas kunjungan untuk jawab pertanyaan itu, tiada pula link yang boleh membantu. dah tu, acaner ! 

kalau soalan peribadi, selalunya saya diamkan je, kalau tiada email ditinggalkan. kalau soalan umum, kekadang tu saya buat entry dengan label komen dari pembaca. dengan harapan kalau cik anonymous tu kembali singgah dapat lah dia membacanya. 

mmmmmmmmm °_°
tapi tak syiokkkk la kan bila kita singgah rumah orang tapi orang tu tak kenal kita. macam mana dia nak layan kalau dah tak kenal. ini nasib singgah ke blog.. tak payah ketuk pintu pon. kalau datang rumah tak bagitau.. pakai tak buka pintu le jawabnya ^_^

ps: buat cik anonymous silalah buat blog. boleh kita kenal-kenal nanti. sharing is caring. hiks :)

Previous
Next Post »
10 Komentar untuk "Anonymous"

Cik ANON ni peminat setia blog QR ni..tp malu2 kucen nak kenalkn diri (^_^)

Rajin cik any tinggalkan komen ;) hihi

Xdapet nak nolong... orang tu dh gtu.. ciksu jgn susah2 hati ya

gagal dikesan la ni ye.. mohon cik anon tampilkan diri.. hihih..

Moga2 cik anon perkenalkan diri. Pemalu sngt ye. Hihi

sy pun biasa terima jugak,tp tulah cmna nk jawab?hehe

yes. kan best kalau bertegur sape and tahu nama?
lebih best :)

kannn kalau anon bertanya mesti garu kepala nak jawab hihihihi

pemalu agaknya tu..ciksu buatlah entri untuk pertanyaan dia tu

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF