1 Syawal


Selamat Hari Raya.. 
Maaf Zahir Batin.. 

Tahun 2014 ~ anak umiayah masih dalam perut umi. belum keluar tapi rania keluar 14 Syawal 1435H / 10 Ogos 2014 =)

Tahun 2015 ~ tahun pertama kita beraya bersama. bertiga lah tahun ini. semoga tahun depan berempat pulak. aamiin ;p

raya pertama di Kuala Kangsar, Perak. 

inilah umiayah rania. seronok umi dapat sedondon don di pagi raya. 

"ayang, tahun depan kita ajak ayah sedondom don lagi ye.. " nanti umi pikirkan temanya.. :)

entah macam mana boleh pulak family dua beradik tersama tema. padahal tak ada pon discuss bab2 tema baju raya ni. hihihi. kak ipar pon sama jugak.

inilah family sebelah ayah rania. ada yang tak ada. andak beraya rumah mertua. ateh kena kerja di pagi raya. 

selepas bergambar sempat ke rumah sebelah aje. tengah enak menjamu selera, adik beradik ayah mertua datang. seorang demi seorang. sampai la ke petang. memang duduk di rumah aje melayan tetamu datang. 

malam pulak member cik abe datang rumah. sudahnya hari raya pertama tak ada ke mana2 pong -_-'

Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "1 Syawal "

selamat hari raya awak...alhamdulillah, seronok thn ni beraya dgn anak ye..dpt sedondon2 lagi ..^_^

Haaa.... suka kakak tengok.
Biru kita samalah hihi..

ohh tema warna raya kita lebih kurang samalah pulak kan..biru jugak.rania mana baju kurung?hehe pkai gaun gini pun lawa..tp tulah kan nk tgkp gambar famili yg cantik mmg tak la..klu ada anak kecik..tak mau dia tengok kamera.hehe..

tema tahun ni biru merahlah ye..tahuj depan jom discuss kita sama kaler lagi nak?hahaha

selamat hari raya maaf zahir batin ye ciksue..punya byk komen baru ni nak wish selamat hari raya.huhu

salam aidilfitri sue..
comey sgt sedondon berbaju biru...

cantiklah warna biru tu...tahun depan boleh lah berdondon lagi, ada anak ni seronok la berdondon kan ciksu...akak pun suka berdondon di pagi raya nih

best kan kalau sendodon..mcm Fyda gak..tak rancang pun nak putih dgn adik2 ipaq..tapi putih gak depa.

Hihi.. Tema biru ye.. Thun dpn cdng mcm nk tema biru je.. Hee

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF