Menu berbuka 14 ramadan 1436H

masak yang mudah-mudah juga. habiskan stok yang baru dibeli. sebab nak balik kuala kangsar pulak. just masak 

ayam kampung goreng 
ikan pari bakar
sayur taugeh goreng
sambal belacan & ulam tenggek burung

gambar non hadoo.. den terlupo.. dalam dok ingat-ingat tu, terlupo jugo akhirnya.. memang la sekarang ni.. aduh. duh. duh.

selepas siap masak pergi mandikan rania, pastu terus terlupa. dah habis makan baru teringat.. ala, belum ambil gambar la.. 

nasib ada gambar kuih karipap sardin dan ayam ni haa.. 


kuih peberet sejak dok meniaga tepung pelita asli ni.
uols kena cuba beli kalau duduk area setiawangsa, taman melawati, wangsa maju, sri rampai.. memang berbaloi-baloi.. sedappppppp sangggattttt


jadi la kan, buat pelengkap Diari Ramadan Ciksu. hewhewhew.

Previous
Next Post »
8 Komentar untuk "Menu berbuka 14 ramadan 1436H"

Puasa kali ni tak rasa lagi kuih tepung pelita

Ciksue ni simple apanya klu dusbbyuga jenis lauk..rajin masak byk2 ye nk mkn dua org je

ramadhan kali ni aida x makan lg tepung pelita!
sebab x jejak lagi bazar ramadhan.
mr.asben pun x beli kuih feveret dia ni :)

Ni bukan menu simple dah, Ciksu. Lumayan namanya. Macam-macam ada *_* Tepung pelita ni pun favorite saya kalau di bulan puasa tapi tahun ni tak pernah pulak beli sebab langsung tak ke bazar Ramadhan.

uwais pun suka tepung pelita tu. bersungguh dia makan dua kotak tu sorang dia je

susah la nk jumpa tepung pelita oroginal

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF