Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

hari ni dah 20 ramadan 1436H, kan ! so, 

macam mana persiapan raya uols ? dah 

siap ke ? ingat, dalam sibuk-sibuk siapkan 

persiapan raya jangan di lupa 10 amalan 

terakhir di bulan ramadan. marilah sama-

sama kita merebut ganjarannya. mudah-

mudahan dipermudahkan oleh Allah. 

aamiin. 


godek sana godek sini, sekali terjumpa 

entry Raya Giveaway ni di blog syamimie



so, meh la kita sertai giveaway yang pihak nile.com anjurkan ni. 



mana nak tau, kot-kot kita antara 


5 x Pemenang Bertuah RM 150 Shopping 


Voucher Nile.com.my



T_T

caranya mudah sahaja. meh tengok.. 


pilih 5 barang yang diinginkan dan akan 

ditebus terus dengan voucher yang 

dimenangi nanti.. 


so, saya pilih ini aje




Product: Travel Durable Backpack Malaysia
Price Meletop: RM19.90
Date: 10/07/2015
Time start: 4.00pm 
Limited Quantity: 60 units



Product: Multipurpose Wallet/Handbag
Price Meletop: RM6.90
Date: 10/07/2015
Time start: 11.00am
Limited Quantity: 200 units



Product: Fashionable Jogging Bag
Price Meletop: RM7.90
Date: 10/07/2015
Time start: 2.00pm
Limited Quantity: 100 units



Product: Men Sport Pant
Price Meletop: RM13.90
Date: 08/07/2015
Time start: 4.00pm
Limited Quantity: 350 pieces





Product: Korean Men Sport Pant
Price Meletop: RM14.90
Date: 08/07/2015
Time start: 11.00am
Limited Quantity: 200 pieces


nak details lebih lanjut, boleh terjah


 blog LYSSA FAIZUREEN  ye..


untuk semak keputusan boleh tengok
 di 


SINI 


TARIKH TAMAT : 14 JULAI 2015


Previous
Next Post »
17 Komentar untuk "Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015"

gud luck ciksue..nk join tp ma
as nk godeh..bulan posa ni malas sedia.haha

gud luck ciksue..nk join tp ma
as nk godeh..bulan posa ni malas sedia.haha

Waaahhhh banyak betul tu CikSu nak digrab
Mana tahu nasib baik kan:)

good luck ciksu.. zaza pun join sama hehe

good luck :)

p/s : aida nak alamat! nak anto hadiah...

lambat lagi kan tarikh tutup dia. mana tau rezeki. nak try jugak la hihihihihii

gud luck ciksu

Dan yg bestnye beli min rm48 dh dpt free delivery bestkn.....;-)

Kite suka shopping kt Nile
Sbb murah giler n trendy hihi

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF