Semangat untuk TTcian

alhamdulillah.. 

semoga blog qasehnyarania akan 
terus memberi semangat kepada semua TTcian yang masih berusaha. yang penting yakin dengan Allah. sesungguhnya Allah Maha Mengetahui segalanya. 


salah satu email yang saya baru dapat selepas hari raya. sebelum2 ni pon ada. banyak. ada masa saya kongsi dengan uols. 

saya bantu apa yang boleh dan tahu. sebab saya bukan lah pakar. tapi saya juga salah seorang TTcian yang gigih berusaha selama 6 tahun. APA YANG PENTING SEMANGAT. SAYA SENDIRI DAPAT SEMANGAT MELALUI PEMBACAAN ENTRY DI BLOG2. secara automatik, saya sendiri jadi semakin positif dan terus bersemangat untuk berusaha saban hari hingga masuk bulan dan tahun..

akhirnya, 

ALHAMDULILLAH.. SYUKUR PADA ALLAH SWT. KERNA PERKENANKAN DOA KAMI 
SEMOGA ALLAH AKAN PERKENANKAN JUA DOA TTCIAN YANG TERUS BERUSAHA.. AAMIIN :) 



Previous
Next Post »
10 Komentar untuk "Semangat untuk TTcian"

Singgah sini..
Selamat hari raya..
Semoga nieyl jugak Allah makbulkan doa..Amin...
Jom singgah my blog http://seindahcerita.blogspot.com/

Eyza pun harap sangat satu hari nnt dapat ganjaran yang best macam Sue.. Doakan eyza jugak yer.. ;)

alhamdulillah. syukur selalu ;') selamat hari raya sis ^^

assalamualaikum
hi singgah sini
sory hr nie bz x sempat nak BW

Alhamdulillah........
saya pun masih lagi terkedek-kedek dalam berblog......
saya jadikan blog saya ni tempat untuk melepak, melepaskan apa yang terbuku dalam hati... tempat untuk melapangkan fikiran...

seronok dapat berkenalan di alam maya

usaha tawakal..selebihnya Allah tentukan..moga ada rezeki kawan2 yg menunggu cahayamata

Aamiin.. mudah2an blog ciksu terus maju.. dan doakan jugak zaza ye ciksu.. dari saban hari ke saban hari..smoga Allah swt perkenankan doa kami berdua jugak suatu hari nanti. In Shaa Allah.

InsyaAllah bagi yg tengah menunggu...ad rezeki dari Allah.yg penting kuatkan semangat dan ambil positif semua benda

seronok kan bila orang nak tahu lebih banyak lagi apa yang kita tulis :)

satu kepuasan bila dapat memberi bantuan kepada orang lain kan...moga blog ciksu ni dapat menjadi rujukan buat mereka yang masih menanti permata hati

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF