20 Syawal

Beraya ke rumah member sekolah rendah dekat-dekat sini.

Alhamdulillah.. kenyang sudah.. dapat makan nasi hujan panas. siap bertambah lagi. sedappp ;) cuma makan asyik terganggu. sebab dok berligan dengan rania. kali ni dapat jumpa member-member yang tak dan jumpa masa hari raya hari tu. walaupon masing-masing duduk jauh tapi dapat juga jumpa. sorang dari seremban, sorang lagi dari putrajaya. hanya ada gambar tak rasmi sajok. gambar rasmi tak teringat pulak nak ambil tadi. ralit dok nyembang sambil pantau rania. apa pon tak ingat. ini pon ehsan dari tuan rumah. 

jadi la ,kan :) 

 menu nasi hujan panas + ayam masak merah + acar timun + ikan masin + sambal belacan + spaghetti + nasi impit kuah kacang + dadih + apam polkadot.

ini aje lah yang adanya.

tunggu gambar hari sabtu dan ahad nanti pulak lah :) 

jumpa nanti =)

Previous
Next Post »
16 Komentar untuk "20 Syawal "

bestnye rumah terbuka..:)

nantikan segmen dari wawa esok, jemput support ye..hihi

tqvm

JOM DAFTAR ! SIMPLEHIJAB AFFILATE SYSTEM - CARA MUDAH BUAT DUIT ^_^

http://syiralokman.blogspot.com/2015/08/jom-daftar-program-affilate-simplehijab.html

Seronokkan bila dpt ketemu kawan2 yg dah lama tak jumpa... selalu timr raya la baru dan nak jumpa...

makan lah yang paling best sekali..hehehhe

memang seronok bila jumpa kengkawan lama...sembang nostalgia...penuh gelaktawa..

sedapnya...Fyda insyaallah..next year baru nak buat open house...tahun ni tak sempat..busy kerja..

macam2 juadah ada. sedap2 semuanya :)

Sedapnya nasi hujan pnas.. Adoii.. Rindu msakan mak..

Alhamdulillah murah rezki.. dapat pula jumpa kawan2 baik tu pasti hari yang sangat menggembirakan ciksu..

bestkan...selain dapat makan dapat berjumpa dengan kawan2 memang menyeronokkan

pergi rumah terbuka ni syok makan macam2 je hihih tapi kena tengok mood anak. pernah ktorg pergi rumah kawan uwais ngamuk sebab ngantok. jenuh makan pun rasa nak tercekik huuuu

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF