Alhamdulillah..


Baru selesai kemas rumah dan sental periuk belanga. ni baru ada masa nak belek hp lelama.

Bagi yang dah menjoinkan diri dalam Rania Turn's 1 GiveAway, terima kasih diucapkan. pada yang belum join, silalah join ye. masih berlangsung. tak lama dah. hari sabtu ni akan berakhir. in shaa Allah :)

Terima kasih juga pada uols yang kirimkan doa sempena hari ulangtahun kelahiran rania semalam. jangan lupa ye tolong doakan juga buat kengkawan yang masih TTcian. semoga mereka juga dimudahkan dan dimurahkan rezeki anak hendakNya. aamiin.








Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "Alhamdulillah.. "

cik nor igtkan ikan buntal...rupanya kuali..haha

Amboih...berkilat kuali tu... ditambah pula dgn cahaya lampu tu... hehehe

biasa kalau tugas sental periuk ni bagi husband buat. tak kuasa nak berpeluh kat dapur lama2 hihihihi

saya tak begitu rajin menyental cik su...hehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF