Cadang-cadangnya...

Selamat datang Ogos.. 

Bulan yang dinanti2kan. kalau tahun lepas kami berdebar2 menantikan saat kelahirannya. untuk tahun ni kami berdebar2 juga menantikannya. sekejap aje dah nak genap setahun. 

Rasanya belum lagi puas nak bergomol dengan baby kami ni. terasa cepatnya masa berlalu. saya bersyukur sebab saya tak bekerja. so, 24/7 dapat bersama rania. memang tak puas nak bermanja. sekarang ni, bila nak gomol aje dah pandai cari jalan nak melepaskan diri. rimas agaknya asyik dipeluk cium sentiasa. Hihihi. 

In shaa Allah. cadang-cadangnya nak buat GiveAway sempena ulangtahun kelahiran rania nanti. bila, bagaimana dan hadiahnya akan saya update kemudian. semoga dipermudahkan hendakNya. aamiin. 

Selain itu, bulan Ogos ni juga saya akan trowback segalanya tentang perkembangan rania dari lahir hingga saat usianya menginjak ke setahun nanti. baik dari segi penyusuan, pemakanan, perkembangan dan juga kesihatan. pendek kata semuanya mengenai rania lah. saje umi bagi laluan untuk rania bulan ni. dah nama pon blog QASEHNYARANIA, KAN ! 

nantikan ye ^_^

Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Cadang-cadangnya..."

Wah.. kipidap.. idea yang bagus ni.. nati boleh rania baca bila dah besar..

Salam Aidilfitri.. cepatnya masa berlalu, Raniapun dah menginjak usia setahun

tahniah akak,, rania comel,,heehee

Ya... Allah lamanya xdtg sini.. dtg2 rupanya ada khabar gembira...
tahniah atas kehadiran cahaya mata tu....
tahniah...

Kak Dieyna

tulah kan...cepat sangat mas berlalu...rania pun dah makin besar..

anyway..selamat hari lahir untuk rania..

wahh..rania dah besar... :))
bestkan lihat anak membesar di dpan mata kita.. dibesarkan dengan cara kita dan air tangan kita.. :))

Bestla rania tecik2 dh ade blog, btw selamat hari raya....;-)

bulan kelahiran rania ye..special la entry ciksue untuk bulan ni..nak join GA!hehe

Cepat je kan masa berlalu...dah setahun dah...bolehlah tambah lagi sorang...hehehe

KEJAP JA KAN CIKSU, SAMA LA MACAM AINUL PUN, TAPI SAYA X SEMPAT NAK BUAT ENTRY SPECIAL LAGI UNTUK DIA, HUHU. BERANGAN JE MANJANG..

BESTNYA CIKSU TAK KEJA, SAYA STILL KEJA LAGI, ABANG ASHIK TANYA BILA NAK STOP, HIHI

cepat sungguh kan...
rasa mcm bru je tau sue bsalinkan baby..

smoga apa y dicadangkan tu bjln lancar...

In Shaa ALLAH, aunty zaza support GA rania hehe

Cepat masa berlalu.. Alhamdulillah... Tak sabar Ros nak baca special entry tentang Rania ni

cepat je masa berlalu kan, tengok2 anak dah besar

yes bila dia membesar, kita yg sedih.
sebab rindu !!!

Untung rania... Ada rezeki lebih bln dpn pn besday zara. Nk buat ga jgk la.. Hehe

sekejap je kan. nanti tetiba dah dapat menantu. sobsssss

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF