Gaya Anak

Tak ada modal nak bebel. update ringkas ringkas je la.

Seronok suai padan untuk pakaian anak perempuan. pelbagai pilihan dok ada. sampai naik juling mata cari yang bersesuaian dengan anak, kan !

Sedia maklum yang saya banyak beli baju bajan yang boleh dipakai untuk kedua jantina sebelum bersalin. so, selepas bersalin baru carikan baju gegurl untuk permata hati. jenis saya pulak, carikkan baju yang boleh dipakai lama.

Maksudnya memula beli untuk pakai jenjalan, bila dah lama sikit, buat pakai di rumah. begitu la seterusnya. silih berganti. tak banyak sangat nak membeli, nak nak pulak rania cepat membesar. tinggi pon tinggi ni. 

Buat masa sekarang, kebanyakkan baju untuk dipakai di rumah, rania just pakai balik baju sepupu dia. baju anak kakak ipar. masih cantik dan elok. walaupon sekarang Arisya dah berusia 10 tahun.

Pepandai la umi mecing mecing, kan untuk gaya anak tersayang. asalkan selesa buat empunya badan.




Previous
Next Post »
13 Komentar untuk "Gaya Anak "

rania dh besar ke lma nye tak tgok muka dia rindu kt rania...

Bila kreatif semua boleh..jimat pun ye juga..alhamdulillah

Saya jenis tak kisah sangat bab match ni... Asalkan anak selesa..

Saya teringin nak ada anak perempuan jugak.. =)

AINUL PULAK, BAJU YG ORANG BAGI HADIAH MASA BARU LAHIR, MASIH BOLEH PAKAI SAMPAI SEKARANG, HIHI

budak cepat membesar . baju x leh simpan nanti x tetiba x muat dipakai ...

anak2 aida kebetulan gegirl berdua.
anak2 buah pun ramai gegirl.
so baju diorang rotate.
especially baju anak2 aida, turun ke cousin diorang :)

so matching la kan dgn yg baru :)

cntik2 bju rania....sy giler bli bju ank..ank pmpuan kn bju cntik2..haha..pantang sale..xsale pun kdg bli...klu bju sndri, 40 hengget pun rasa mahalnya mcm 400ratus..haha

memang seronoklah nak mecing2 kan baju untuk anak perempuan kan, comel sangat tengok

bestnya ada baby girl.. macam fesyen ada

Comeyyy. Geram tengok baju baby yang kiut miut!

Bju bby girl mmng x puas klau nk di shopping kn ciksu.. Kita pun bju zara yng ada ni pkai je la.. Cuma asing yng mna duk umh.. Mna pkai tuk jln. Xde nk shopping je. Nk2 kita pn xkje. Hee.. Kna jimat2 dulu..

sama la saya. beli baju jenjalan. bila dah macam lama sikit pakai. beli baju jalan baru. baju yang tu buat baju pakai duk rumah hihihi

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF