Pemenang Baru Dicari Lagi..

Alahai.. saya belum pos lagi hadiah kepada para pemenang. maafkan saya :'( sebabnya belum cukup sorang lagi pemenang yang bagi maklumat. So, kena cabut undi lagi. harapnya ini panggilan terakhir. 

So, seperti yang dimaklumkan dalam entry lepas maka inilah senarai nama pemenang baru untuk HADIAH SAGUHATI

Boleh semak link penyertaan di SINI

72) http://zakiepurvit.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html


PERHATIAN:

KEPADA PARA PEMENANG RANIA TURN'S 1 GIVEAWAY SILA SERAHKAN MAKLUMAT DIRI SEHINGGA 11:59 24/8/2015. 

SEKIRANYA TIADA SEBARANG MAKLUM BALAS SEHINGGA TARIKH & MASA YANG DISEBUT MAKA PEMENANG BARU AKAN DI CARI.  

SILA E-MAIL SEGALA BUTIRAN DIRI KE lobaksusue@gmail.com

cc: Rania Turn's 1 GiveAway

Nama :
Alamat:
No. H/p:
No. Peserta:
Link penyertaan:
Hadiah yang dimenangi:

Terima kasih.

Previous
Next Post »
13 Komentar untuk "Pemenang Baru Dicari Lagi.."

kali k3 xde rezeki.. hihi.. tahniah2

Tahniah pemenang baru..

Kak zakieeee!!! Tahniah akak menang:)

bila no cik nor nak menang ni?hihik

saya rasa cik su kena tinggalkan komen diblog mereka
mungkin diorang tak perasan

ok ja buat camni, boleh tengok org alert atau tidak tentang post2 di blog kita, satu lagi saya selalu buat bloglist untuk mana blogger yg saya join GA, supaya nanti sya alert dengan pengumuman pemenang, tiada pakasaan, habis ja DH UMUM PEMENANG, KITA BOLEH REMOVE..;-)

La... itulah apasallah mereka ni tak masuk sini ada budak comel di sini.
Nanti auntie contact umi Rania ye...:) Terima kasih sayang

Rezeki bergolek hihi...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF