Testimoni BB Cream By SeqyBeauty


Mula beli bulan Mei/ 2015 RM55
(buktinya guna bantal Rania lapik untuk bergambar. ini gambar dalam kereta selepas dibeli dan dibuka plastiknya. hiks)

Terbeli tanpa sengaja. masa tu balik kampung en. suami. tengah mendobi baju, sesambil menunggu, iols berjalan-jalan ke kawasan sekitar. then termasuk ke kedai vendor di situ. Iols pilih kod no 3 (brown).. rasa-rasa sesuai lah dengan my tona kulit ni. hiks.

Dah lama nak membeli semenjak dok membaca review daripada blogger-blogger lain tentang keajaiban BB Cream by Seqy Beauty ni. Alang-alang tertengok, terpegang terus terambil dan terbayar. Gituuuu

Tapi kan... iols belum rasmi lagi. hiks. Saje nak free kan muka dulu sebelum try. Actually, boleh je terus guna BB Cream by Seqy Beauty ni. Iols saje menggedik tak mo guna lagi. ekekkeke..

Akhirnya bulan Julai/ 2015 baru mula try guna BB Cream By Seqy Beauty ni. Seriously, i dah jatuh chenta dengan BB Cream by Seqy Beauty ni.. bila pakai terus cantik. ahaks. 

Kelebihan BB Cream by Seqy Beauty ialah:

Bahan-bahan yang ada dalam BB Cream by Seqy Beauty ialah:

Aqua Cream
Beeswax
Cetyl Alcohol
Octyl Methoxycinnamate
Cyclopentasiloxane
Dimenthicone
Caprylic/Capric Triglyceride
Propylene Glycol
Titanium Dioxide
Iron Oxides
Sodium Chloride
Phenoxyethanol

Apa rasanya ??? 
Next entry lah kongsikan pengalaman menggunakan BB Cream by Seqy Beauty ni yerk.. 



Sebelum tu meh kita tengok, apa kata testimoni BB Cream Seqy Beauty yang lain: 




Nak tengok testimoni dan baca berkenaan produk Seqy Beauty uols boleh ke 

Blog: seqybeauty.blogspot.com
Email: seqybeauty@gmail.com
Ig: seqybeauty

Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Testimoni BB Cream By SeqyBeauty "

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF