Happy Birthday ADELIA

keluar bersiar2 macam biasa. tetiba suami dapat call dari member ofis. suruh kiteorang datang rumahnya. ada makan2 sikit :-)

so, balik dari bersiar2, lepas maghrib, baru kiteorang gerak ke sana.

naik segan kiteorang, dok ingatkan geng yang biasa datang. sekali family wife dia yang ada. hohoho. dorang dari penang. nak pergi wedding sedara di shah alam. alang2 dah berkumpul, kebetulan besday adelia. so, sekali harung je. senang.

tadaaa inilah majlisnya pada 15/9/2015 ^_^


kek coklat yang sedap. walaupon buttercreamnya memang padat.

 cupcakes yang comel lote


rania pon dapat topeng mata tu tapi longgar itu yang tak pakaikan.

besday girl dengan sepupunya. sporting pulak rania dengan atok adelia tu. hihihi. good girl.

oh ya, kalau korang nak tahu, wife member suami saya yang ini la, yang babynya meninggal dalam perut. ada saya bagitau hari tu, kan ! semoga lepas ni ada rezeki anak lagi. aamiin. 

sebaya dengan baby yang mama adelia pegang tu. itu anak adik dia. tarikh due dorang hari tu dekat2 je. tapi Allah lebih sayangkan adik Adelia. Al-fatihah.

rania yang pantang nampak basikal. naik duduk je la. belum boleh kayuh lagi.

siap tapaukan untuk kiteorang.


pape pon terima kasih daun keladi kerana sudi menjemput kami. menu yang disediakan semua sedap2.

alhamdulillah ;-)


Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Happy Birthday ADELIA "

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF