Strawberi


beli di mydin utc area highway ke utara tu. pe namanya ntah. lupe la plak.. buat kudap2 Rania dalam kete on the way nak balik kampung... masa nak balik raya haji tu la. lagipon beli strawberi ni nak hias atas kek cekelat. kehkehkeh. separuh bagi Rania (",) sharing is caring.. 

ala, Rania makan sebiji dua gituu je. masih belajar rasa sebenar buah strawberi tu.. 

boleh je buat puri strawberi. tapi umi tak buatkan puri pon mase tu. terus bagi Rania pegang buah strawberi terus as a finger foods. umi bagi pon selepas usia Rania setahun lebih dah. alhamdulillah, mau juga Rania try (",) 

nanti nanti boleh try buat smoothie dengan jem strawberi plak, kan !! macam macam boleh dibuat dengan strawberi ni.. rajin mencuba ada lah hasilnya nanti. erk ?? 

Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Strawberi "

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF