Tudung kanak-kanak


Akaun Nuffnang TAK BOLEH nak LOG IN ..

tergerak hati nakn check akaun nuffnang..

sekali bila klik 'log in '... ini yang keluarnya.. huhuhu.. 

rasanya dah lama kot tak log in.. last bulan jun hari tu, pon baru tukar password.. aiseyman.. 


takkan nak register lain kot ? akaun lama ada duit tu. huk aloh..

acaner nak buat ni ?
ada sesiapa tahu ?
tolong.. tolong..



14 Comments

  1. haha, tak dapet nak nolong, akak mmg xguna benda ni,... hopefully ada yang menolong nanti ya

    ReplyDelete
  2. Email pada admin mereka cuba CikSu
    Tengok apa dia reply..

    ReplyDelete
  3. Akak pun tak boleh gak login masa last weet tu sue bila guna google chrome..
    bila akak login guna Mozila Firefox boleh pula..

    ReplyDelete
  4. yelah.. jijah pun xleh buka akaun nuffnang! nape tah..

    ReplyDelete
  5. katanya web nuff sekarang tengah tak ok

    ReplyDelete
  6. Asslmkm ciksu.. Masih blh log in..

    ReplyDelete
  7. ada member blog akak bgtau, takleh bukak thru henpon dah. kene bukak thru laptop. pastu cemana ye, bleh dgn internet explorer tp x bleh ngan mozilla ke cane ntah. gitu la lupa plak. kak nad pun lama dah x log in huhu..sbb slalu online thru henpon je

    ReplyDelete
  8. cik sue google 'kenapa akaun nuffnang x boleh bukak', ade org buat tutorial sebenarnya google crome cik su dah penuh ... blogger tu ada buat cara² nak delete benda tu... sy pun terkena jugak.. alhamdulillah dah okey ...

    ReplyDelete
  9. Nani pernah kena macam tu ciksu. Cuba ciksu clearkan history. Lepas tu boleh bukak balik. Nani hari tu buat macam tu

    ReplyDelete
  10. akak kalau guna browser google chrome mmg takleh masuk nuff...terpaksa guna mozila

    ReplyDelete
  11. hehehe kalau ada duit, mmg la cuakkan bila akaun tak boleh bukak.. hehehe

    ReplyDelete

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)