Bahagia Tanpa Anak


sesiapa antara uols yang suri rumah dan ada blog serta kenal dengan Kak Neen atau Neena Anuar. moh le nengok Kak Neen tampil di TV3 dalam Rancangan Wanita Hari Ini sekejap je lagi.. 

Kak Neen akan berdiskusi tentang tajuk "BAHAGIA TANPA ANAK"

sedia maklum, kami pon 'sekapal'.. so, jom la tengok. saya suka tengok Kak Neen dan En. Teman beliau. mereka sangat happy go lucky..  saya suka dengan aura positif mereka suami isteri. setiap kali terjah ke blog i'm yours memang akan terasa terhibur dengan celoteh Kak Neen. walaupon tak pernah bersua muka dengan Kak Neen saya kagum dengan dia.. nak2 selepas berjaya keluarkan koleksi tudung tersendiri sampai saya pon dah jatuh chenta dengan tudung instant Naifah keluaran Kak Neen

sama2 kita doakan buat geng ttcian yang lain juga ye.. saya yakin rezeki anak untuk dorang juga pasti ada. doa, usaha, ikhtiar dan tawakal :) 



Previous
Next Post »
12 Komentar untuk "Bahagia Tanpa Anak"

Alaaa terlepas la..ermmmm..doakan untuk kami..

Nanti nk terjah gak la blog kak neen tu mcm besz ja . Hihi

ohhh blogger gak erk..tadi ada ternampak sekejap WHI tu... cantik dan tenang je tgk org nya... sama2 kita doakan...

InsyaAllah ade rezeki tu, cuma org lua jgn mencemuh tapi Cuba bagi sokongan...

InsyaAllah, rahsia Allah tiada siapa yang tahu... yang pasti Allah aturkan semuanya dengan baik sekali... Moga Allah akan kurniakan anak2 buatnya nanti... Amin...

InsyaAllah kak neen , Allah know the best ! aamiin

moga dimurahkan rezeki jugak buat mereka semua. amin amin

tengok juga! moga Allah murahkan rezeki anak buat kak reen dan semua TTC

Rsanya ada tgk hritu. Tp x thu pula ianya blogger..

Insha Allah.. Nanti terjah blog dia.. Bahagia tu subjektif.. Ada org de anak tapi tak bahagia pun ada kan.. Allah tahu apa yg terbaik..

teruskan berdoa.
rezeki Allah.
kakak sulung aida pun xde anak :(
anak2 buah la tempat dia curah kasih syg.

akak rajin juga baca blog neena anuar ni...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF