Tudung kanak-kanak


Ice Cream Cup Yang Comel ^_^

Hari ni ni dapat parcel nun jauh dari Melaka. 


Tengoklah tu.. kemain excited Rania nak buka parcel tu haaa.. tak nyempat2 dah gayanya.. bila dah siap dibuka, punyalah kelam kabut ambil cawan tu.. risau umi ni haaa..

Terima kasih buat Kak Aida.. hadiah penghargaan kerna rajin tinggal komen di blog beliau :)

Alhamdulillah, semoga akak sekeluarga dimurahkan rezeki. aamiin

Oh ya, kalau uols nak beli produk Qaseh Gold boleh lah contact Kak Aida sebab beliau salah seorang pengedar Qaseh Gold :)


11 Comments

  1. Amboi rania... excited la tuh dpt parcel!! hehehe (seriau pulak tengok rania pegang kaca tu...)

    ReplyDelete
  2. hihi rania mesti ingt aiskrim tu. tahniah kak sue

    ReplyDelete
  3. Wahhhh bestny dapattt hadiahhh....

    ReplyDelete
  4. Dapat kiriman lagi ya.. tahniah.. rajin berblog banyak faedahnya ya.

    ReplyDelete
  5. wahhh syoknya. buat puding dalam ni pun mesti nampak segak kan

    ReplyDelete
  6. tahniah ciksu.. bestnya dapat hadiah!

    ReplyDelete
  7. Wah.. Bestnya.. Alhamdulillah.. Rezeki ye..

    ReplyDelete

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)