Indahnya..

selain suka tengok sunset, saya pon suka tengok sunrise juga. kejadian pagi kelmarin. ni rutin harian saya, suka tunggu tepi tingkap untuk tengok sunrise setiap pagi. tapi.. sejak jerebu melanda memang tak berpeluang tengok sunrise. hari2 menanti tapi hampa.. 

alhamdulillah, kelmarin dapat tengok sunrise.. seronok sangat. 



gambar 2,3 hari lepas. cantikkan, bila dapat lihat dada langit yang dihiasi awan kepuk-kepuk tu.

ini dekat laman rumah, sebelum bergerak.


ni dalam kereta, tengah stop kat traffic light area jalan jelatek, dekat sekolah agama..


semoga matahari terus memancarkan cahayanya.. aamiin.

Terima kasih Allah..

Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "Indahnya.. "

Alhamdulillah.. senang rasa hati bila tengok sunrise kan, kak.. hehe

Yana pn suka tgk sunrise dan sunset. Cantik awan pon suke tgk tenang je

Seronok rsanya tgk jerebu dh xde. Indah sngt..

betul tu dapat tengok matahari bersinar cantik..lega rasa hati, sebelum ni tengok matahari macam sakit je

seronok tgk udara dah kembali elok kan. alhamdulilah

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF