Jerebu dah tak ada

semalam hujan lagi, alhamdulillah..

selalunya setiap petang, saya akan ke bilik tengah untuk tengok sunset tapi semenjak jerebu memang tak berpeluang langsung nak tengok. 

dari bilik tengah rumah saya tu, just nampak berkabus je sebelum2 ni. 

sejak hujan dok turun 2,3 hari ni, inilah view petang tadi, lebey kurang jam 6:54 petang gituu.

rindu sangat nak tengok.. walaupon tak dapat tengok sunset macam di pantai, tapi jadi lah. nak pergi pantai duduk area kl ni pon jauh kemain. 

alhamdulillah..


Previous
Next Post »
10 Komentar untuk "Jerebu dah tak ada"

Alhamdulillah , kalau kat terengganu ni, memang bila tengahmalam je hujan lebat + angin kuat sangat, time tidur boleh terjaga

hujan memang membantu kurangkan jerebu

alhamdulillah.. Labuan sini pun matahari nampak terik. hee walaupun panas tapi senang hati tengok matahari kembali 'sihat' :D

Alhamdulillah... cuaca makin baik

alhamdulillah kan
kat sini pun makin cerah aje cuaca

jelas pandangan mata sekarang ni, setelah Allah turunkan hujan setiap hari, cuaca pun cantik, jerebu pun dah hilang

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF