Qaseh Gold Junior

alhamdulillah.. dah sebulan lebih Rania amalkan Qaseh Gold Junior ni.. mula bagi pada Rania selepas usianya genap 1 tahun 1 bulan. 

rasa Qaseh Gold Junior ni sedap sebab ada madu, delima, kismis, kurma dan badam.. 1st time bagi Rania rasa, dia suka sangat.. pantang nampak botol Qaseh Gold Junior, comfirm nak minum aje..


Qaseh Gold Junior adalah gabungan unik 15 ramuan hebat yang boleh membantu menguatkan sistem imun anak. saya sarankan uols pon patut try Qaseh Gold Junior ini sebab ia adalah makanan tambahan terbaik untuk bayi dan kanak-kanak 
  • 8 ramuan sunnah dalam satu botol. mudah dan tak perlu cari yang lain lagi untuk lengkapkannya. 
  • Menguatkan sistem immunisasi anak. alhamdulillah, setakat hari ni kesihatan anak baik2 aja. semoga Rania sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, sentiasa cerdas dan bertenaga serta bijak sentiasa. aamiin.  
  • Anak makin cerdas dan bertenaga. setiap kali ke taman menan, kemain aktif ke sana ke mari. umiayah yang letih, si anak relax je.  
  • Qaseh Gold Junior ni sedap dan mudah dimakan. tak perlu ikut anak ke sana ke mari semata nak bagi dorang makan makanan tambahan. mudahkan !   
  • Daya ingatan anak menjadi tajam sampai letih nak layan kerenah anak yang bijak (",)
sumber: goggle


Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Qaseh Gold Junior "

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF