R.I.N.D.U

berblog sekarang ikut suka hati. rasa nak tulis, tulis. bila rasa nak baca, baca. gituu. entah ! rasa semacam je.

teringat geng blogger yang makin hari makin menyepi. kekadang tu buat saya rindukan deme2 ni. semoga kesemuanya sihat walafiat hendakNya. maklum la, tak tahu perkhabaran di sana..

sungguh ... rindu sangat. walaupon belum pernah bersua muka.

mereka2 yang dirindui ialah Izan Mama Mia, Kak Tiha (blog tak boleh masuk, why! ) , Kak Fida, Cik Rose Cute, Cik Nor, Cik Ai, Ayu (dah selamat bersalin anak sulung), Deq La, Are Lan, Waniey, M (pernah jumpa), Kanda Wirda dan Cik Na.. kini, hanya Ina IntanBerlian je masih aktif berblog... maybe masing2 sibuk dengan kehidupan seharian..

mereka2 ni antara insan yang banyak bagi kata2 semangat pada saya satu ketika dulu.

walauapapon, saya doakan semoga mereka sentiasa berada di bawah lindunganNya. aamiin :)

sekarang, saya hanya sempat bw ke blog yang tinggalkan komen di kotak komen.. itupon saya cuba sedaya upaya balas komen yang ditinggalkan.. selebihnya selepas update blog, sempat la bw ke 5,6 blog. kalau tak sempat, memang tak bw ke mana2 blog. tunggulah 2,3 hari selepas itu pulak..

itu pon kalau muncul.. inilah dikatakan blogger suam suam kuku.. ecece.. ce..


Previous
Next Post »
13 Komentar untuk "R.I.N.D.U"

Wah, ramainya geng..ramaai geng ciksu ni, blog terkenal lain lah ya... antara tu banyak nama yang akak xkenal.. akak mmg ikut mood berblog sejak dulu.. ada angin elok dan tak sibuk, rajin sikit kalau tak biar je gitu. tu yang blog akak rasanya kawan2 yang dah lama kenal je akan singgah.. akak suka je gitu, takla kena bw banyak sangat. haha.. bukan kejar apa2 pun.. satu entry, ada sorang komen pun akak dah suka..

Betullah CikSu.. ramai teman blogger kita yg kian menyepi
Kakak rasa selain kerana tugasan ada yg sibuk business online itu yg ada kekangan masa.

betul..kdg2 tengok kawan2 blogger lama lama myepi..mgkin ada tggjwb masing2 kan

sama dengan la huuuu. kadang tu bukan takde benda nak update tapi sebab takde masa nak reply bw kawan2. tak update. riso nanti kawan ingt kita tak sudi ke blog dorang pulak. padahal kita ade je cuma takde masa nk reply bw tu haaa

Sama la kita ciksu.. Ada ank ni sbnrnya terbatas jgk nk berblog kn..

saya pun kelaut dah huhuhuhu .. xtaulah apa nak jd padahal cpuv tgh bnyk menari huhuhuhuhu .. dulu tertunggu² cpuv bila ada takda mood pulak nak mengarang.

Samalah dengan Nani. Kekadang tak sempat pun nak update blog bila busy

hehe kadang-kadang sibuk sangat sampai blogging pun payah.. macam Lissa ni baru start blogging balik setelah 1 tahun lebih hilang. haa

Rinddduuuu kt raniaaaaa lma nye x bca blog kwn2 semua skrg ni bz sgt2 msa utk dri sndri pn x ckup T_T

blog kak Izan Mama Mia tu rasanya macam IbuNoey tak leh buka.dia buat private ke ye?lepas tu blog Cik Rose Cute tu macam dah lama tak berupdate.rindu kat dorang.

IbuNoey pula sekarang jarang singgah blog Jijah dan kak Ina Intan Berlian.harap dorang tak marah.hehehe.

aida pun ramai frens blogger few years back yg da x aktif.
blog da xde update more than a year!

sama la kita. akan bw ke blog yg blogger nyer tinggal komen kat blog kita.
then baru gi tgk bloglist :)

betul tu...ramai antara mereka yg sudah lama tak muncul, harap2 semuanya sihat2 sahaja

betul la ciksu... saya pun rindu kawan2 blogger yg awal2 dulu... sekarang dah tak berapa aktif... kadang 5-6 bulan baru 1 entri... mana yang saya ada contact number saya kan mesej tanya khabar...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF