IKEA Cheras akan dibuka pada 19-11-2015


siapa peminat IKEA ?
mesti happy, kan ! bila dengar berita ni. hikhiks.

sebelum ni dok tunggu je bila la pengumuman IKEA Cheras nak dibuka sebabnya hari2 cik suami balik kerja dok bagitau pasal signboard besar gabak IKEA Cheras yang baru tu. haishh.. saje lettew. yang si bini ni pon pulun gak, siap ajak cik suami pergi ronda tengok tempat lagi tau. ekekeke. tapi tak dilayan.. kata cik suami tunggu dah buka, baru kita pergi oke :)

akhirnya terjawab sudah..

IKEA Cheras akan dibuka pada 19-11-2015. yeay.. yeay.. sila tanda di kalendar uols ! sesama kita sesakkan ikea. hikhiks

IKEA Cheras ni dekat je dengan rumah, maka makin rajinlah ke sini, kot ! kot je la. nak beli barang idok le kot. nanti kang penuh sesak rumah. nak deko2 rumah sendiri pon, penyewa lain tengah duduk. so, biar lah dulu, kan ! eh, tak dapat shopping tapi dapat pergi cuci2 mata sambil2 berangan sikit2 pun jadilah, kan !

IKEA yang jauh dekat Damansara tu pun gagah2 je bila nak pergi sebab alasan cik suami jauh dan jalan sesak. memang pon, IKEA Damansara jauh. sekarang, IKEA Cheras dah dekat, rasa2nya boleh pergi selalu tak ?

so, peminat2 IKEA... apalagi..

Previous
Next Post »
16 Komentar untuk "IKEA Cheras akan dibuka pada 19-11-2015"

boleh la lepas ni cantik kan rumah dengan barang2 ikea..kat pulau pinang pun nak buka tapi lambat lagi..2016 kot kalau tak salah..

Masa promo hari itu kat tv kata JB pun nak buka juga CikSu tapi sampai sekarang tak nampak bayang pun..

untung la ciksu.. ni yg jeles hehe.

Bestnya.. Teringin nk jejak kaki di ikea.tpdlm mmpi jea la kut.. Hihihik

Okje pun tak sabo nak tunggu Ikea Cheras ni bukak Cik Sue. Bukanlah nak beli sangat tp lebihnya nak tengok tengok hihi...

Dah dekatlah kan....

Wahhh peminat Ikea mesti ternanti nanti ni... ros pernah pi sekali ja tahun lepas.. tu pun sebab ada kursus area sana. Ada yang bawa pi.

kalau dekat dah lama pegi nih.. geram tgk barang2 ikea tu

bestnyer..bila nk ada kat pata timur

x dpt la nak gi 19hb ni.
jauh... maybe later.
dekat skit sebab biasa naik umah kakak d btho.
Best nya la kalau dekat dgn umah.
aida sgt suka produk ikea.
simple praktikal cantik!

boleh percaya ke tak shopping sgt nanti tu? ekekeke. sebab kita ni bila pegi ikea je walau mlut awal kata nak jalan jeeee last2 penuh gak beg ekekekeke :p

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF