Nak buat Giveaway dalam masa terdekat

cadang-cadangnya nak buat Giveaway simple sempena ulangtahun perkahwinan umiayah rania yang ke 8 tahun pada 15-11-15 nanti (cantikkan tarikhnya. hikhiks) kebetulan :)

bila nak langsungnya Giveaway, apa hadiahnya dan berapa orang pemenang nak dipilih, nanti saya update oke.

stay tuned ^_^

Previous
Next Post »
14 Komentar untuk "Nak buat Giveaway dalam masa terdekat"

yay ! Lissa mesti join nanti. hehe :D

OK kakak tunggu GAnya:)
Sekuarng-kurangnya nak juga meriahkan ulangtahun perkahwinan tu.
Dah 8 tahun ye - tahniah dari kakak!

cik en nunggu dengan penuh sbr.. insyllh cik en akna join

Wahhh bestnya..kalau ada masa nak joinnnn

wah...boleh join nanti ni..inshaAllah

Ros tak sabar ni... hihi.tahniah ciksu. Anniversary yang ke 8 yer :)

kena tunggu ni. takmo terlepas peluang lagi hihihi

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF